FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA

Arbitrează "copilul" lui "Vamă"! » CCA l-a ales pe Istvan Kovacs să oficieze revanşa dintre Astra şi Steaua

Articol de - Publicat vineri, 20 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 decembrie 2013 22:14

"Centralul" are în CV meciuri pe bandă rulantă la Astra, dar doar de cînd Dinu Gheorghe a ajuns preşedinte acolo, iar rezultatele au fost în majoritate favorabile giurgiuvenilor.

Dacă la Steaua - Astra a fost delegat Tudor, talisman al Stelei, la meciul de mîine, CCA l-a ales pe Istvan Kovacs, talisman al lui Dinu Gheorghe. De cînd "Vamă" a fost instalat preşedinte de către Ioan Niculae, martie 2012, Kovacs a fost delegat cu o frecvenţă nemaiîntîlnită la jocurile Astrei.

De 11 ori într-un an şi 9 luni! Mai mult, rezultatele Astrei au fost bune şi foarte bune, pierzînd doar două jocuri. În actualul campionat, Kovacs a arbitrat 3 jocuri ale Astrei, în care trupa lui Isăilă a realizat punctaj maxim.

Ce se întîmplase pe axa Astra - Kovacs pînă la instalarea lui "Vamă"? Avînd ca reper tot un an şi 9 luni, Kovacs a arbitrat-o pe Astra doar de 5 ori, iar rezultatele echipei lui Niculae au fost dezamăgitoare: o singură victorie.

3 meciuri ale Stelei a arbitrat Kovacs în ultimii doi ani şi jumătate, două victorii şi o înfrîngere, iar în acest sezon trupa din Ghencea n-a fost deloc arbitrată de "centralul" din Carei

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Tănase, zero barat!
Steaua a cîştigat derby-ul cu Astra, 3-1, însă partida de miercuri seară a însemnat un nou meci important al campioanei în care decarul ei dezamăgeşte. Cifrele InStat ale lui Cristi Tănase susţin de ce el a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren: nici un şut tras pe poartă, doar 3 driblinguri realizate, la fel ca Prepeliţă, care a evoluat ca fundaş dreapta, zero dueluri aeriene cîştigate şi nu mai puţin de 18 mingi pierdute, lider autoritar la acest capitol, spre exemplu Bourceanu pierzînd doar 7. Gazeta Sporturilor l-a notat cu 5, doar grecul Kapetanos, care merita eliminat în minutul 26, avînd un calificativ mai slab ca el din echipa lui Reghecampf.

"Cele mai bune luni din carieră"
Atacantul italian Federico Piovaccari a spus la finalul meciului cîştigat în faţa Astrei că în Ghencea a petrecut cele mai bune luni din cariera sa: "N-am avut niciodată o asemenea medie, asemenea cifre. Dar golurile mele nu puteau veni fără ajutorul echipei şi fără încrederea pe care am primit-o de la Mister. Pentru mine sînt cele mai bune 4-5 luni din carieră! Nu e încă de-ajuns pentru că vreau să cîştigăm şi meciul retur cu Astra pentru a redeveni favoriţi la titlu".

"Cîştigă mai clar la Giurgiu"
Dumitru Dumitriu, fost antrenor al roş-albaştrilor, a vorbit la Dolce despre meciul de sîmbătă: "Nu m-a surprins rezultatul de acum pentru că Steaua are un lot valoros şi foarte experimentat. La Giurgiu vor cîştiga şi mai uşor decît de data aceasta. Astra o să joace pe atac, la victorie, dar Steaua ştie să profite de acest lucru, mai ales că are experienţa meciurilor din Champions League".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
zidane92
zidane92  •  21 Decembrie 2013, 12:37
Postat de marcel_margareta pe 20 Decembrie 2013, 17:25

NU MAI SCRIU NIMIC LA ACEASTA RUBRICA.ARTICOLELE MULTORA SUNT DE PROASTA CALITATE CU MULTE GRESELI GRAMATICALE.PREA MULTA PORNOGRAFIE IN EXPRIMARE SI DE PROST GUST.F.MULTI "SPECIALISTI"SE EXPRIMA IN STILUL CELOR CARE MERG PE STADION PENTRU A SE RAZBUNA PE ARBITRI SI PE GALERIA ADVERSA. ADEVARATUL SPECTACOL AL TRIBUNEI A DISPARUT. PREA MULTA VIOLENTA.....

tampitule apasa pe caps lock inainte sa scrii si dupa o sa fi luat in seama daca ai ceva cu adevarat de spus ,sper ca diseara sa bata astra cu arbitrii ca m-am saturat de furturile lui steaua si daca nici kovacs nu o fura pe steaua pentru vama nu stiu cine uitati-va ce-a facut kovacs la primul meci important dinamo-rapid supercupa in 2007 cand i-a facut cadou trofeul lui vama

aldo_m
aldo_m  •  20 Decembrie 2013, 20:44

e un intelectual de la steluta care se plange de GRESELI GRAMATICALE ,ma inteligentule aici se spun pareri de suporteri PATIMASI nu de profi LB ROMANA ,era unu CARE SPUNEA EU MANANC SI RAHAT DAR DACA VAD UN FIR DE PAR IN EL IMI VINE SA VARS asa e suporterul stelist deranjat de greseli gramaticale SI E PLIN NETU DE INELECTUALI COCLITI

blacmen
blacmen  •  20 Decembrie 2013, 18:17

... o petarda de arbitru... ca si restul de altfel!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează