FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Arbitrii din Liga 1 se confruntă cu o mare problemă înaintea reluării campionatului: "Nu e atât de ușor"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 14:59

Arbitrul Ovidiu Hațegan (36 ani) a mărturisit că resimte perioada aglomerată a testelor și a antrenamentelor pe care arbitrii trebuie să le efectueze în această perioadă. 

"E cea mai grea lună din an pentru noi sau pentru mine, pentru că avem antrenamente, pregătire multă. Meciuri nu sunt în perioada asta, vreo lună și jumătate, și ești tot timpul în pregătire și nu e atât de ușor.

Plus vremea care, anul acesta, ne-a ridicat probleme serioase. O să vină și finalul acesta de campionat, ultimele 5-6 etape, unde lupta o să fie crâncenă pentru play-off și play-out. Așa că, o să ne aștepte meciuri interesante, sunt ferm convins.

Vremea nu a ajutat, sper să se îndrepte, altfel, probabil, cei de la Ligă vor lua decizia să se amâne sau nu. Dar sunt ferm convins că o să se ia o decizie în avantajul tuturor, nu o să pună în pericol integritatea jucătorilor, a arbitrilor", a spus Ovidiu Hațegan, la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează