FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Are 8 goluri în Liga 1 în acest sezon şi recunoaşte: "Am fost în discuţii cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 11:57

Luni seară a reuşit o "dublă" în poarta CFR-ului, iar cele 8 reuşite din acest sezon îl face să fie al patrulea în topul golgheterilor din Liga 1.
Marian Constantinescu, 33 de ani, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit, printre altele, şi despre interesul lui Dinamo pentru el.

"Au fost nişte discuţii, cîndva, cu Dinamo. Nu s-a concretizat nimic. Să ştii că nu regret nimic! Peste tot pe unde am fost am reuşit prin evoluţiile mele să fiu titular şi antrenorii s-au putut baza pe mine în orice moment.

Totuşi, dacă stau să mă gîndesc, pot spune că unul dintre regretele mele este că nu am ajuns să joc în străinătate".

Top 5 al golgheterilor din Liga 1 după 13 etape:
1. Claudiu Keşeru (Steaua) - 12 goluri
2-3. Gregory Tade (CFR Cluj) - 9
Toto Tamuz (Petrolul) - 9
4. Marian Constantinescu ( FC Braşov) - 8
5. Kamil Bilinski (Dinamo) - 6

În interviul acordat Gazetei Sporturilor, ziar pe care îl găseşti acum la chioşcuri, sau răsfoind online Gazeta Digitală, afli şi care a fost cel mai dificil adversar pe care Marian Constantinescu l-a întîlnit de-a lungul carierei, care-s cei mai buni antrenori în viziunea sa, dar şi multe alte detalii interesante.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2014, 16:42

mi-e imi place constantinescu, si la ceahlaul era pionu principal al echipei, este un fel de Florentin Petre, fugaret la viteza si are si sut in regim de viteza exact ce multi jucatori nu prea au, cat pentru userul solomon_j sa stii ca o echipa nu o poti face numai din tineret, iti trb si niste dastea cu experienta !!!

bamse1901
bamse1901  •  05 Noiembrie 2014, 13:06
Postat de solomon_i pe 05 Noiembrie 2014, 11:27

Candva...! Acum Dinamo se afla in reconstructie.

te bagi in seama

solomon_i
solomon_i  •  05 Noiembrie 2014, 11:27

Candva...! Acum Dinamo se afla in reconstructie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close