FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Are Andone alte informaţii din culisele transferului lui Alibec la Steaua? » "Stați să vedem, deocamdată e doar împrumut"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 12:42

Deşi Gigi Becali a anunţat că Denis Alibec a semnat cu Steaua, Ioan Andone nu este sigur că mutarea se va rezolva.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre transferul atacantului şi a spus că până în ianuarie, când Steaua îl poate legitima, se pot schimba multe.

"Staţi să vedem, că se pot schimba lucrurile până în ianuarie. Sunt contracte şi contracte. Alibec are calitate, dar numai să vrea să se ducă la Steaua. Pentru că până în iarnă se pot întâmpla multe.

Poate acum e doar un împrumut pentru Astra, până primeşte banii de la UEFA. Alibec e un jucător de calitate, care merită să joace titular în echipa naţională", a spus Andone, potrivit Dolce.

Citeşte şi: Gigi Becali dezvăluie că i-a pus două interdicții lui Alibec: "Mi-a promis că le va respecta! Nu am dorit pe nimeni cum l-am vrut pe el"

Cota zilei pe Pariori.ro » 2.05 pentru un început bun al Stelei cu Villarreal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
vasy86le
vasy86le  •  30 Septembrie 2016, 19:38
Postat de stelbz pe 29 Septembrie 2016, 14:01

Cred ca Andone stie(dar se preface ca nu stie !) ca Bizonul are oferta de 20.000 euro salariu daca vine la Steaua... Asa ca, de ce sa ramana la Dinamo, ca-l iubeste pe Negoita ???????

Vedeti *** ce jucatori face Dinamo din grasi si liberi de contract? Cand o sa gaseasca mm un atacant ca bizonul? Voi degeaba aveti bani daca cine se ocupa de transferuri e varza, ziceti ms ca negoita e zgarcit, ca daca baga mana in buzunar cumpara cei mai buni jucatori din liga 1 si din strainatate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kenzo4play
kenzo4play  •  29 Septembrie 2016, 14:28

GSP, o sa ajungeti sa va comentati singuri la articole, la modul la care ati inceput sa cenzurati!!! Mai bine scoateti comentariile definitiv!

kenzo4play
kenzo4play  •  29 Septembrie 2016, 14:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează