FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA, ORA 20:30, DIGISPORT, DOLCE, LOOK TV

Detaliul decisiv pentru Voluntari-Steaua, de diseară: are curaj Florin Marin să-l supere pe Gigi? Becali îl poate demite și pe el dacă Steaua nu câștigă

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 09:32

Steaua va întâlni în această seară, în deplasare, FC Voluntari, de la ora 20:30, însă meciul e cu totul special pentru formația ilfoveană și pentru antrenorul Florin Marin.

E cunoscută influența lui Gigi Becali la formația ilfoveană după ce în sezonul trecut a reușit să-l demită pe Ionel Ganea.

Patronul Stelei s-a enervat foarte tare că Steaua a fost învinsă de FC Voluntari (3-1) și a luat legătura cu nașul său Pandele, omul care conduce clubul, căruia i-a transmis să-l dea afară pe ”Ganez”.

"Gigi l-a demis pe Ganea, s-a simțit umilit că Ionel l-a învins și i-a vorbit obraznic" Dumitru Dragomir, președintele ilfovenilor la momentul respectiv

Florin Marin se găsește acum în postura lui Ganea de anul trecut. Va avea curaj să câștige azi cu Steaua și să riște să împărtășească soarta pe care a avut-o ”Ganezul”?

A cumpărat doi

De la eșecul din sezonul trecut, Becali a achiziționat doi fotbaliști de la Voluntari, pe Vlad Achim și pe Moke. Sunt cei doi mijlocași centrali pe care i-a folosit Ganea în victoria cu 3-1.

Achim a și marcat primul gol al acelei partide, în urma unei faze fixe la care a greșit portarul Florin Niță. Tot din echipa de atunci a Voluntariului, Gigi l-a mai dorit și pe Țâru, doar că apărătorul aparținea de Viitorul și Hagi nu a acceptat să-l cedeze. 

Se va da la o parte Florin Marin din fața Stelei diseară?

DA
NU

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală cum a fost păcălit Gigi Becali de Ganea de două ori.

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
teodor.muresan
teodor.muresan  •  25 Septembrie 2016, 15:21
Postat de Popa Corneliu pe 25 Septembrie 2016, 15:18

Mass-media ii "motiveaza" pe cei de la Chiajna, pun presiune pe ei! Comanda este sa castige "tante Olguta" sau "regii huilei", la anul sunt gata stadioanele din bani publici sau ma rog, de la UEFA si pe urma ii dam inapoi!!! Totul depinde de "alegerile" din toamna asta!! Presa trebuie sa fie in primele randuri, nashpa, nu?

In articol nu se vorbeste de PSD, Craiova sau Olguta. Se vorbeste cum va mai fura fcsb 3 puncte. Poate pe tine te-a lasat tinerea de minte, dar e adevarat.

883135188391540
Popa Corneliu  •  25 Septembrie 2016, 15:18

Mass-media ii "motiveaza" pe cei de la Chiajna, pun presiune pe ei! Comanda este sa castige "tante Olguta" sau "regii huilei", la anul sunt gata stadioanele din bani publici sau ma rog, de la UEFA si pe urma ii dam inapoi!!! Totul depinde de "alegerile" din toamna asta!! Presa trebuie sa fie in primele randuri, nashpa, nu?

883135188391540
Popa Corneliu  •  25 Septembrie 2016, 14:46
Postat de eugen76_pan pe 25 Septembrie 2016, 11:10

puneti la paiuri cat mai mult pe FCSBeaua..castigati cel mai sigur bilet de pe mapamond :)))

Aia e echipa, a lui "tante Olguta PSD"? Poate daca-si face Mititelu echipa sa castigati pe bune!! Acum o sa inceapa fluerasi pusi de CCA, presiuni de la Liga si FRF, ca doar nu degeaba l-au pus aia de la PSD Pe Habarnam si Pe omul lui Ponta, Iorgulescu! Suntem obisnuiti cu cfrfuratot, cu Unirea Urziceni, Otelu si Astra! La comanda politica!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează