FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Are Hagi probleme cu banii? Decizia surprinzătoare luată de patronul Viitorului

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 18:28

Câștigarea titlului cu Viitorul, la 8 ani de la înființare, îl bagă la cheltuială pe Gică Hagi.

Antrenorul și patronul echipei trebuie să achite prime și bonusuri după performanța reușită de jucătorii săi, iar pentru a face rost de sumă, Hagi se împrumută la bancă.

Viitorul ar urma să facă un împrumut de 1,3 milioane de lei, aproximativ 300.000 de euro, la BRD pentru a-i recompensa pe jucători, potrivit site-ului profit.ro.

Acest împrumut ar trebui restituit până la finalul anului, iar banca ar avea contract de ipotecă asupra conturilor clubului, dar și asupra înțelegerii dintre Viitorul și Fiorentina pentru transferul lui Ianis Hagi.

Hagi ar putea face rost de bani în scurt timp. Dacă trece de Apoel Nicosia, Viitorul va avea locul asigurat în grupele Europa League, urmând să încaseze 10 milioane de euro. Dacă nu trece de ciprioți, Hagi l-ar putea vinde pe Florinel Coman pentru 3 milioane de euro la Benfica. Și s-ar putea despărți și de alți jucători.

  • Viitorul - Apoel Nicosia se joacă miercuri, de la 21:00. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
982994491775575
Cristian Radulescu  •  28 Iulie 2017, 11:46

Sa nu uitam ca jiji a inceput cu valiza. Asa ca anul trecut a cules roadele a ceea ce a semanat! Asa ca, ciocu mic. In conformitate cu mintea lui, el nu poate sa castige decat punand bete in roate altora (asa cum vrea sa faca si impotriva CSA STEAUA, mai demonstreaza prin asta ca este si fricos, ii este frica de o confruntare directa in LIGA 1) si nu sa faca in asa fel ca echipa lui sa fie cu adevarat mai buna decat celelalte! Merita sa fie impuscat impreuna cu cei care i-au "vandut" STEAUA! El oricum mereu si-a batut joc de acest simbol STEAUA. STEAUA este o legenda si nu este creatia lui jiji ca si cum ar fi "copilul" lui. Dar nu oricine are inzestrarea sa vada adevarurile astea si curajul sa le si spuna! Deci nea jiji, un patron, e vax albina pentru STEAUA la noi, pentru ca n-a egalat performantele STELEI lui HAGI, LACATUS, JENEI, IORDANESCU si a celorlalti din adevarata echipa ce a fost STEAUA BUCURESTI patronata de armata. A obtinut performanta suprema cu mult mai putini bani dar care au fost inlocuiti de altceva mult mai valoros decat milioanele de euroi ale lui jiji! Asa ca nea jiji esti deplorabil, mi-e mila de valoarea pe care crezi ca o ai!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 Iulie 2017, 00:23

Articol slab si comentarii pe masura! nu e anormal sa iei bani cu imprumut, de fapt asta a si facut Hagi pentru ceea ce a creat la Ovidiu, baza sportive! a doua, chiar nu inteleg cum pot unii sa-l urasca pe Hagi! Viitorul, cu ajutorul unora a iesit campioana in conditiile in care a investit a 90-a parte din ce a platit FCSB! chiar credeti ca nu stim ca FCSB e mai puternica? Viitorul a castigat doar din conjunctura, cu salarii de 2 mii de euro maxim! sa tineti minte cand mai ziceti una si alta, Viitorul nu e nici echipa mare si nici de traditie! si totusi, s-a putea sa fie singura care merge mai departe ,pentru FCSB ne-a arat cu Plzen cat poate!

896192067117678
Nello Milano  •  25 Iulie 2017, 23:56

CE *** SCAPATAT OARE A CUMPARAT CAMPIONATUL S-AU LA..BLATUIT ? DE OBICEI CEI CE CASTIGA CAMPIONATUL CASTIGA SI MILIOANE DE EURO DE LA SPINSOR ..TELEVIZIUNI..FRF..LPF..ETC DAR VAD CA *** AGRAMAT A FALIMENTAT..REGATUL SATESC !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează