FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Armata și-a făcut echipă în Liga 5 » Prima reacție din tabăra legendelor Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 19:22

Gabi Balint, fostul atacant al Stelei, a comentat decizia celor de la MApN de a înființa o echipă de seniori în Liga 5.

”Nu mă încîntă cu nimic că Armata își face echipă. Nu mă simt reprezentat nici de echipa asta. Gigi Becali a construit cu o mînă și a dărîmat cu alta. El trebuia să fie băiat deștept și să își pună oameni și să stea în spate”, a spus Gabi Balint la DigiSport.

Alături de Steaua, Balint a cîștigat 5 titluri, 4 Cupe, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
ortega
ortega  •  02 Septembrie 2015, 07:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dr4qul4
dr4qul4  •  02 Septembrie 2015, 02:26

suporterii vor tine cu echipa care a jucat an de an in liga 1. Pentru mine acea echipa este cea care joaca in liga 1 acum. Pentru mine asta inseamna continuitate....Vin cativa generali *** si pornesc un scandal imens doar pentru ca jiji a refuzat sa le mai dea bani. DIn tot scandalul asta pierdem noi pentru ca deja Ghencea a ajuns o ruina. Isi face armata echipa? cred ca incep direct cu insolventa. Ne mai asteapta 10 ani de procese pentru ca nu e chiar atat de simplu cum vor unii sa creada. Daca s-ar anula actul de infiintare a echipei lui Becali...atunci CSA ar tb sa-i dea toti banii inapoi...cu dobanda. O fi el ***, dar prost nu e.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1682131662015841
Doru Cristian  •  01 Septembrie 2015, 22:19

D-le Ianitoaia, D-le Tolontan, cine e omul care a scris asa ceva. Nu am mai vazut de mult ata spuma in Gazeta. "Gică Hagi a lămurit situația lui Gică Hagi, însă nu a uitat nici de răsboiul lui Gigi Becali cu MApN. " Hagi a lamurit situatia cu el insusi, mai inteleg dar si "rasboiul" ? Probabil respectivul nu a facut armata si nici scoala. Sa il trimite-ti la razboi !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează