FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aroganțele lui Reghe de la ultima conferință: "Am transpirat deja, nu vedeți?" + Ce spune despre cazul Șumudică

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 21:19

Laurențiu Reghecampf va răspunde săptămâna viitoare în fața Comisiei de Disciplină pentru faptul că nu a lăsat jucătorii Stelei să meargă în cantonamentul reprezentativei divizionare a României.

Tehnicianul Stelei a răspuns arogant jurnaliștilor când a fost întrebat dacă are emoții în ceea ce privește o eventuală suspendare.

"Am transpirat deja, nu vedeți? V-am spus că nu avem nici un fel de problemă cu cei de la Federație", a spus Reghecampf la conferința de presă.

Laurențiu Reghecampf a comentat și cazul prezentat în premieră de Gazeta Sporturilor conform căruia Marius Șumudică a fost prins la pariuri. Antrenorul Astrei va fi prezent și el săptămâna viitoare în fața Comisiei de Disciplină.

"Vă dați seama că, fără Șumudică, Astra valorează cu 50% mai puțin. Este un tip mai acid, un tip care urăște echipa noastră și o face în public și eu mă bucur că știu de cine să mă feresc, nu este un om cu două fețe", a adăugat Reghecampf.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
simohayha
simohayha  •  22 Februarie 2016, 09:11
Postat de jony1973 pe 22 Februarie 2016, 07:34

Steaua (FCSB) de astazi isi bazeaza in intregime jocul pe sustinerea chimica cu "energizantele" preparatorului fizic german, in sensul ca alerga ca niste drogati si fac presing in terenul advers in primele 15-20 minute ale fiecarei reprize (li se administreaza doza dubla din "energizante" si la pauza) in speranta ca adversarii vor pierde mingea in propriul teren si vor inscrie pe contraatac. Insa daca intalnesc o alta echipa care fie folosesc si ei "energizante", fie stiu sa paseze rapid si precis (vezi meciul amical cu campioana Bulgariei), fie au niste extreme de viteza si se paseaza in diagonala direct pe ele (evitand zona unde fac presing stelistii|), cam alearga in gol (cu fotbalul, cu mingea, mai au mult de invatat). Oricum eu as cere control antidoping, proba de sange, la meciurile cu ei. Fara "energizante" ii batem sigur pe Steaua (FCSB), mai ales ca acum jucam 11-11 cu ei!

Mai mult ca sigur stelistii ar iesi "Negativ" la proba de sânge dar nici atunci n-ar fi liniste in canisa. In acel moment s-ar porni alt concert de lătrături pentru a li se preleva celor de mai sus si ţesuturi.

plischi
plischi  •  22 Februarie 2016, 08:22

legat de transpiratie, daca eu ii dau papica unui vecin care n-are ce pune pe masa, poate acel vecin sa nu-mi tina partea daca ma reclama un alt vecin ca i-am luat cateva gaini din curte?!

sexilian
sexilian  •  22 Februarie 2016, 08:09

*** asta se crede buricul pamantului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează