FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - GLORIA BISTRIŢA 0-1

Arpad Paszkany: "Deciziile arbitrilor au fost premeditate!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, a explicat ce s-a întîmplat în momentul în care Sorin Cîrţu a fugit după Adrian Vidan la vestiare după finalul meciului cu Gloria Bistriţa.

"Deciziile arbitrilor au fost premeditate, nu sînt simple greşeli. În mod normal, ei ar fi trebuit să iasă de pe teren după jucători. Cîrţu a ţipat la arbitrii să rămînă pe teren şi să privească jucătorii în ochi. A fost o solicitare absolut corectă.

Dacă priviţi această partidă, eu vă spun 11 faze judecate caraghios împotriva echipei noastre. Am avut lovituri libere care s-au văzut şi de pe lună", a spus Arpad Paszkany la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
schoenbirk
schoenbirk  •  12 Noiembrie 2010, 00:44

24 NOV 2007 Gloria -CFR 2-2.Arbitru :Balaj Minutul 45 scor 2-1 Fabiani CADE IN CAREU LOVIT DE O PALA DE VANT!!!NICI UN CONTACT CU ADVERSARUL(CAUTATI FAZA PE NET SI VA VETI CRUCII CUM A PUTUT DICTA BALAJ PENALTY LA O ASEMENEA FAZA!!!)!pASKANYYY TI-E MEMORIA LA FEL DE SCURTA CA SI PARUL???Niciodata n-am crezut ca un ardelean poate ajunge la fel de nerusinat ca ... altii!Din pacate de o vreme cuvantul ardelean nu mai e sinonim cu cinstit,corect sau harnic! Si asta din cauza unora ca tinae!!!

kily
kily  •  12 Noiembrie 2010, 00:22

Penalti clar, Balaj imperial! CFR?! A fost in teren?!

pifocu
pifocu  •  11 Noiembrie 2010, 22:58

asa pt ce ai facut cu noi dinamovistii pe care ne-ai tinut pe la portile stadionului

Vezi toate comentariile (23)
Comentează