FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Arpad Paszkany îi linişteşte pe clujeni:"S-au plătit salariile pe septembrie şi octombrie! Nu există faliment la CFR"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 noiembrie 2014 10:26

În ultima vreme sînt tot mai multe probleme la CFR Cluj din cauza restanţelor către jucători, iar antrenorul Vasile Miriuţă a declarat că va pleca dacă fotbaliştii nu vor fi plătiţi.
Arpad Paszkany a declarat că s-au făcut plăţi către jucători, iar clubul CFR Cluj nu are cum să intre în faliment.

"Eu cred că 6 luni e o chestiune exagerată. S-ar putea să fie unii jucători care au fost daţi afară din lotul mare şi care să nu fi fost plătiţi de 6 luni. Ei au  posibilitatea să îşi ceară drepturile la către Comisiile Federaţiei şi vor fi plătiţi.  Zilele acestea am vorbit cu preşedintele Iuliu Mureşan şi i-am dat unui fost portar de-al nostru, Mincă, 55.000 de euro.

Din cîte ştiu eu şi în luna octombrie s-au făcut plăţi. Şi în luna septembrie au primit bani. Nu este posibil ca cineva să nu fie plătit de 6 luni.

Capitalul social al lui CFR este undeva la 25 de milioane de euro, valoarea lotului este este de 18 milioane de euro şi este şi un stadion cu o valoare de 28 de milioane de euro. Datoriile sînt de aproximativ 3 milioane de euro. Dacă facem o socoteală, noţiunea de faliment nu există", a declarat Arpad Paszkany pentru site-ul stiridecluj.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (110)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Noiembrie 2014, 10:37

Multe barfe sunt la adresa CFR-ului.Paskany nu a plecat si nu va pleca.

ockiu
ockiu  •  15 Noiembrie 2014, 17:46

"Ei au posibilitatea să îşi ceară drepturile la către Comisiile Federaţiei şi vor fi plătiţi. " poi bine mei arpy - daca nu se duc la comisii nu primesc bani?! io stiam ca se lucreaza cu un contract nu cu comisii ... pfff ce praf sunt.

afc13
afc13  •  15 Noiembrie 2014, 11:28
Postat de unico_biancorossi pe 15 Noiembrie 2014, 04:23

ca si performante este indiscutabil. ca si finante, la fel. dar nu ar fi mai decent sa spunem stop la tot ce nu este decent ? sa incercam sa ne exprimam opiniile fara rezerve, dar cu fair play si normalitate ? eu asa propun de 8 ani pe forumul asta... e drept, mai mult inutil, arogantele romanesti, dupa ce ca sunt de proasta calitate, sunt si fara leac.

La multe ar trebui sa spunem stop. Din pacate insa tendinta nu este una buna ci chiar invers. Dar oricum asta se leaga strict de nivelul de trai a tarii, a bunastarii oamenilor. Automat, frustrarile devin mai acute daca le adunam si din alte parti. Si unde se poate exprima omul frustrat mai bine? Pe stadion, in multime, peste care se pluseaza si efectul de grup. Cu asta nu zic ca in alte tari (mult mai civilizate si cu nivel de trai mai mare) nu exista grupuri de ultrasi care fac circ. Dar cu trecerea timpului si cu cresterea securitatii stadioanelor (sisteme de scanare, identificare...etc) stadioanele devin mai "prietenoase" in aceste tari. Acolo e placere sa te duci la meci.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează