FOTBAL  »  Superliga  »  CRĂCIUNESCU LA CONDUCEREA CCA

Arpad Paszkany îl urechează din nou pe Crăciunescu: "Cu o rîndunică nu se face primăvară!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 17:02

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Pazkany, un contestatar al lui Ion Crăciunescu, şi-a exprimat încă o dată nemulţumirea faţă de numirea fostului arbitru internaţional în funcţia de preşedinte al CCA, după arestarea lui Vasile Avram.

"Din cîte ştiu eu, Crăciunescu a fost angajat la una dintre societăţile cu probleme. Iuliu Mureşan nu frecventează Casa Fotbalului decît atunci cînd sînt şedinte oficiale, cînd prezenţa lui este obligatorie şi nici eu nu am fost decît de două ori. Noi ne-am asumat această poziţie de contra şi ne asumăm repercursiunile.

Lui Paszkany nu i-a convenit numirea lui Crăciunescu. Vezi de ce!

Îmi susţin într-un mod civilizat părerile, chiar dacă vor urma probleme pentru echipa noastră. Nu avem ceva doar cu Ion Crăciunescu, ci şi cu juniorul. Un arbitru poate altera valoare echipelor pe teren.

Cu o rîndunică nu se face primăvară. Nu cred că de mîine fotbalul va fi mai curat", a spus Pazkany la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
infos
infos  •  05 Octombrie 2011, 15:17

A fost odata ca niciodata intr-un mare campionat de 2 bani romanesc replici si dispute celebre; Becali cu Borcea, Becali cu Copos, Iancu cu Stan, Stan, Muresan, Paskany cu Porumboiu, Muresan, Paskany, Dorinel Munteanu cu Craciunescu, Becali,...next episod, un posibil scandal Borcea cu Porumboiu si istoria continua!?! ;-)))) Ce ne-am face noi fara ei ca fotbal nu prea avem, da ce sar face presa si televiziunile, ca astia chiar n-au nimic, nici macar meseria lor de baza nu o stiu cum trebuie si promulgheaza numai mahala, sex si figuri?! :-)

infos
infos  •  29 Septembrie 2011, 20:29

Eu zic ca nu o sa mai iesi niciodata campion cu CFR, hai sa vad daca am dreptate!? :-)))))

ockiu
ockiu  •  29 Septembrie 2011, 09:53
Postat de redsef2005 pe 27 Septembrie 2011, 18:22

Arpi, ai avut arbitraje cu dedicatie de patru ani incoace! Ultimul care te-a furat a fost Tudor cu Steaua, dar de atunci pana si el s-a aliniat cuminte in front si si-a platit datoria cu varf si indesat, daca tii minte numai vreo doua meciuri cu Dinamo... Asa ca ai bunul simt si nu mai deschide gura, ca ai furat cu arbitrii mai mult decat Becali, Borcea si Copos la un loc!!!

mai mult ca cei enumerati de tine SIGUR NU! dar cu siguranta a iesit mult mai bine financiar ca toti cei 3 la un loc ;)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează