FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Arpad Paszkany se joacă de-a v-aţi ascunselea cu cei de la CFR Cluj! Ce decizie a luat omul de afaceri

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 15:51

În luna mai a acestui an, Arpad Paszkany şi-a anunţat retragerea de la CFR Cluj, dar totul pare să fi fost doar de faţadă, după deciziile pe care se pare că acesta le-ar fi luat în ultima vreme.
Imediat după plecarea omului de afaceri de la club, oficialii clujeni i-au anunţat pe jucătorii cu salarii mari că pot să-şi caute echipă şi au rămas doar cu fotbaliştii ale căror salarii au putut fi acoperite de bugetul redus al clubului. Chiar şi aşa, nu toate salariile au fost plătite la timp.

Însă rezultatele importante ale lui CFR din ultima vremea l-au făcut pe Arpad Paszkany să revină la sentimente mai bune faţă de echipă. Astfel, omul de afaceri ar fi virat în conturile clubului nu mai puţin de două milioane de euro, bani ce vor fi folosiţi pentru achitarea salariilor jucătorilor şi primelor restante, anunţă Click.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
blatistu49
blatistu49  •  06 Octombrie 2014, 17:47
Postat de don_vito pe 27 Septembrie 2014, 18:48

Curand ajunge si miz3rla bozg0ra la parnaie,..

IATI BRE DIAZEPANU BE L I TUL E de GOZ

blatistu49
blatistu49  •  06 Octombrie 2014, 17:45

HAI KFR jos MITICIIIIIII

daniaania
daniaania  •  28 Septembrie 2014, 21:15

Ne bucura vestea....ar fi minunat sa revina la club. Ce disperati sunt unii de pe aici..va este frica de CFR obositiolor????Sa va fie!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează