FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

AS Roma îl vrea, dar FCSB nu-l lasă să plece: "Trebuie să confirme la echipa națională"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 13:28

Oficialii AS Romei au auzit doar cuvinte de laudă de la Bogdan Lobonț la adresa lui Dennis Man, 19 ani, jucător care a debutat la echipa națională în amicalul cu Suedia, scor 1-0.

Deși italienii îl vor pe atacant, Valeriu Argăseală, președintele lui FCSB, îi transmite lui Man că trebuie să mai rămână o perioadă la formația roș-albastră.

"Nu ştiu de vreun interes, dar e un jucător care trebuie să confirme la nivel de echipă naţională. Are potenţial şi trebuie să confirme, apoi putem să discutăm şi despre plecare", a declarat Argăseală.

Argăseală nu e surprins că jucătorul a ajuns deja la prima reprezentativă: "De ce să mă surprindă? De ce să fie prea tânăr? Eu cred că e o convocare venită ca urmare a prestaţiilor lui şi e la momentul în care trebuia să se întâmple. În Liga 1 şi la lotul de tineret a dovedit că merită să i se acorde încredere".

8 goluri a reușit Man în acest sezon pentru FCSB în Liga 1, fiind al treilea marcator după Harlem Gnohere și Florin Tănase

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
370104153378753
Votam Nostru  •  01 Aprilie 2018, 20:00

O alta manipulare a oierului. O alta minciuna la care participa si GSP-ul... Exista oferta pentru Man de la Roma, la fel cum a a avut oferta oierul pentru Vlad de 10 000 000 €. Poate oferta este de la Roman....

romeverest
romeverest  •  01 Aprilie 2018, 17:59

Tampenii !! Ce sa caute Man la Roma ? Doar sa joace la echipa secunda a Romei . In atac, romanii ii au, pe langa Dzeko, pe Schick si Defrel, jucatori foarte buni pe care au platit sune mari de bani !! Pe la Roma au mai trecut tineri jucatori romani si niciunul nu a confirmat !!

randoom.___
randoom.___  •  01 Aprilie 2018, 17:53
Postat de ungurul_vesel pe 01 Aprilie 2018, 16:06

Bucuresti se mai numeste si Mogosoaia? Tu stai si mintesti cu nerusinareaicea 24/7 fara pic de remuscari, esti paralel cu sportul si cu geografia Romaniei. Daca romanii nu inventau branza si vitelul tu nu treceai de clasa a 4 a. 9 din 10 cuvinte care ies de pe tastatura ta sunt minciuna.

"minteste" cum naiba se face ca toti antistelistii sunt si anti romani?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează