FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

ASA Tîrgu Mureș atacă dur Steaua înaintea meciului direct: "Nu poate bate o echipă retrogradată, cum să vorbească de arbitraj?"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 21:32

Președintele celor de la ASA Tîrgu Mureș, Narcis Răducan, a atacat dur Steaua cu o săptămînă înaintea meciului direct de pe Arena Națională. 

Oficialul ardelenilor crede că roș-albaștrii ar trebui să fie mai ponderați în declarații, dat fiind faptul că echipa trece prin momente dificile. 

“Ultimele declarații ale oficialilor Stelei, la fiecare succes trimiteau săgeți către Tg. Mureș.

I-am rugat respectuos. Nu sîntem noi responsabili de perioada de ineficiență a atacanților Stelei, sau de criza de formă, sau chiar și de un arbitraj cu probleme. M-aș bucura să vorbească despre echipa lor. Eu Respect Steaua.

Nu am ce să comentez legat de acel clasament al greșelilor de arbitraj. La sfîrșitul campionatului vor fi greșeli și de o parte și de alta. Nu am recuperat 12 puncte față de Steaua cu arbitrajele.

Nu e corect să se spună asta, cînd Steaua nu marchează. E o diversiune ieftină și nu reușește să bată echipe care sînt retrogradate", a spus Narcis Răducan la Digi. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
444001919101397
Florean Andrei  •  22 Aprilie 2015, 12:15

ASA trebuie retrogradată pentru mituire de arbitri, regulamentele sunt clare. Dacă nici acum când justiţia şi-a spus cuvântul, l-a condamnat pe Avram care a luat bani pentru arbitraje favorabile pentru ASA, atunci va fi cazul să intervină UEFA şi să dea de pământ cu cei de la FRF !

mutulik13
mutulik13  •  22 Aprilie 2015, 08:44

*** care a schimbat 4 cluburi in acest campionat a prins grai..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  22 Aprilie 2015, 08:37
Postat de ultra_tei pe 22 Aprilie 2015, 08:32

ASA, noua campioana a Romaniei! Forza N'Doye! Ipocrizia *** nu are limita.

Pastilele de dimineata le-ai luat?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează