FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Asta ar fi surpriza iernii în Liga 1! Edi Iordănescu vrea să-i "fure" un jucător unei candidate la titlu

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2017 13:18

Astra Giurgiu analizează în perioada de vacanță competițională cele mai bune variante pentru completarea lotului antrenat de Edi Iordănescu.

"Avem nevoie de întăriri pentru a ataca cu succes obiectivul pătrunderii în play-off", a punctat antrenorul și după ultimul meci oficial al anului.

Una dintre mutările surprinzătoare ale iernii l-ar putea avea în prim plan pe atacantul Mihai Roman. Văzut rar în formula de start a Craiovei, fotbalistul ar fi o mutare agreată de Iordănescu la Astra în condițiile în care cei doi colaboraseră, cu succes, și la Pandurii Târgu Jiu.

Acolo Roman a parcurs o perioadă foarte bună care i-a adus și transferul în străinătate. Mișcarea nu este ușor de realizat în condițiile în care Roman se află sub contract cu CS Universitatea Craiova, club care își propune să se lupte pentru cucerirea titlului în acest sezon.

Mihai Roman (25 de ani) este cotat la 600.000 de euro pe transfermarkt. În acest sezon a strâs 20 de meciuri în toate competițiile și n-a reușit decât 4 pase de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  26 Decembrie 2017, 17:08

Mihai Roman este un bun vârf de atac, abil in protejarea mingii și eficient în combinații. Deocamdată nu înscrie. Fiind craiovean get-beget, Craiova ar trebui să-i mai acorde o șansă... Oricum Craiova a dovedit în aceste ultime sezoane că știe să selecteze jucători (mai mereu au fost aduși fără mare tam-tam jucători foarte buni) așa că dacå cumva va îl va ceda pe Roman, mișcarea va fi justificată de rațiuni de lot bine gândite...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează