FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS

Asta e declarația săptămânii în Liga 1! Un antrenor a făcut pe toată lumea să râdă: "Nu-i merge TV-ul! E în depresie că nu poate vedea emisiunea asta" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 18:47

Juventus București e ultima în Liga 1, cu doar 7 puncte în 15 meciuri. Formația care joacă meciurile de pe teren propriu la Ploiești are mare nevoie de puncte, însă antrenorul se confruntă cu o mare problemă.

Marin Barbu, ajuns principal după plecarea lui Daniel Oprița, a anunțat că Liviu Băjenaru, unul dintre oamenii săi de bază, este în depresie pentru că are televizorul stricat și nu poate urmări emisiunea Vocea României.

Tehnicianul a anunțat că se vor lua măsuri până la ora 20:30, când începe la ProTV emisiunea preferată a fotbalistului.

"Am o problemă mare cu Băjenaru, nu-i merge televizorul din cameră şi e în depresie. Până diseară vom face tot ce este posibil pentru a rezolva toată problema. El e fan Vocea României şi pierde emisiunea", a spus Barbu conform TV Telekom Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează