FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Asta e noua ordine de la Dinamo! S-a întâmplat în fiecare perioadă de transferuri

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 10:58

Dinamo s-a specializat în ultimele perioade de transferuri în achiziționarea fotbaliștilor croați. Pesici, venit de la Hajduk Split, e ultimul dintr-un șir de 4 jucători care au confirmat în "Ștefan cel Mare" în ultimii 3 ani.

Nu e mercato fără ca Dinamo să aducă măcar un fotbalist croat. Excepție nu a făcut nici această pauză competițională, "câinii" reușind să-l achiziționeze pe mijlocașul stânga Ivan Pesici (25 de ani) de la Hajduk Split.

"Pesici e un jucător foarte bun, băieții l-au integrat foarte bine. E un jucător care ne va ajuta foarte mult. un jucător pe care mi l-am dorit și îi voi da șanse", declara Miriuță în urmă cu două zile.

Pe lângă Pesici, alți 4 dinamoviști au avut evoluții apreciate în ultimele sezoane. Startul a fost dat de Rednic în sezonul 2015-2016, când i-a adus dintr-un foc pe Puljici, Palici și Vojnovici.

Antun Palici a fost cel mai longeviv dintre cei trei. Mijlocașul de creație a intrat în primul "11" și nu a mai ieșit până în momentul plecării din vara lui 2017, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai ultimilor ani.

Adus de Rednic, Vojnovici a primit imediat banderola , devenind ulterior un adevărat lider în vestiar. Deși a avut evoluții apreciate, a plecat de la echipă în iarna lui 2015.

Ante Puljici, un alt croat adus în acel sezon, a început campionatul pe banca de rezerve, dar l-a terminat impresionat, fiind printre cei mai buni fundași centrali din țară. Dinamo nu a putut să-l cumpere definitiv și l-a pierdut la finalul campionatului.

Moda croaților la Dinamo a continuat și în perioada lui Ioan Andone. "Câinii" l-au adus în sezonul trecut pe fundașul Luka Marici. Mai mult rezervă, croatul nu a reușit să se impună în echipă, dar nici nu a greșit flagrant atunci când a fost introdus.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
emrari
emrari  •  14 Ianuarie 2018, 15:45

Ivan Pesic are 25 de ani ci nu 29 cat i-ati dat voi !!!Un articol scris pe genunchi,marca gsp

mariuss72
mariuss72  •  14 Ianuarie 2018, 15:33
Postat de daweroirl pe 14 Ianuarie 2018, 15:25

E zero!

Mai *** gigist, fecesebeaua are antrenor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  14 Ianuarie 2018, 15:25
Postat de zorrozabal pe 14 Ianuarie 2018, 15:01

Din pacate, Dinamo nu are un antrenor!

E zero!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează