FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Asta îl dă de gol pe Marius Șumudică: "Situația este una gravă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 08:44

Marius Șumudică este implicat în scandalul pariurilor, după ce a fost prins ca pariază pe meciuri de fotbalul, fiind și audiat la Comisia de Disciplină a FRF.

Basarab Panduru a vorbit despre situația antrenorului și spune că acesta se află într-o situație gravă, agravată de faptul că nu vorbește despre acest subiect.

"Dacă Șumudică nu vorbește, înseamnă că situația este una gravă. El vorbea mereu despre toată lumea. Acum a zis că nu vrea să discute. Mi se pare că problema este foarte gravă.

El nu știe ce se va întîmpla și nu e bine. Nici el și nici jucătorii Astrei nu au capul limpede", a spus Panduru la DolceSport.

Citește și: Șumudică a redeschis scandalul pariurilor » Un președinte din Liga 1 cere sancționarea dură a antrenorilor care pariază

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
roberto7
roberto7  •  12 Februarie 2016, 16:43

Acum intelegeti mai bine, de ce coltescu nu a validat nici un gol din cele 3 goluri perfect regulamentare ale Stelei la meciul astra-Steaua , incheiat 2-0 pt astra ? oare cati bani din cele 184000 euro castigate de sumi la pariu, ii revine lui coltescu???

roberto7
roberto7  •  12 Februarie 2016, 16:35

Gata, au aparut si detalii exacte! sumi a pariat 8000 euro la meciul astra-Steaua pt scorul de 2-0 . cum cota pt scorul de 2-0 a fost 23 inainte de meci la agentie, sumi a castigat 184000 euro. Suma din care probabil a platit si ,, comisionul,, arbitrului coltescu.

plischi
plischi  •  12 Februarie 2016, 14:35

a vorbit - si inca mult - atat cat ii permite faptul ca este incriminat, dar daca panduru nu a citit, e vina lui, a lui sumi?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează