FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

"Asta nu e Steaua mea!" » Dezvăluiri INCENDIARE ale lui Victor Pițurcă! Fostul selecționer explică detaliat cum a preluat Gigi Becali echipa roș-albastră și de ce are acum probleme

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 10:41

Victor Pițurcă a oferit câteva declarații surprinzătoare despre felul în care Gigi Becali a preluat Steaua și explică de ce nu vede actuala echipă drept continuatoarea formației la care a jucat el. 

"Nu mă interesează de Steaua. Mă interesează de Steaua mea, aia la care am jucat eu. Nu ştiu ce este asta (n.r echipa lui Becali), ştiu că nu are sigla. Dacă nu are sigla şi nu are palmaresul, nu e Steaua. Pentru mine e foarte clar. De ce nu vin fanii la meciuri? Că e Steaua? Eu zic că dacă era Steaua avea stadionul plin.

Gigi, când a luat Steaua trebuia să facă o evaluare şi să plătească. Nu a făcut evaluare şi nu a plătit. În momentul ăla, i-am spus asta, la fel i-au spus şi prietenii lui. Taher şi cine mai era. I-au spus că îl susţin, dar dacă nu face evaluarea clubului şi nu plăteşte nu e în regulă. Şi iată, peste ani...

Cine era preşedinte atunci? Păunescu? Păi, a semnat Păunescu ceva? Ia să-l întrebaţi. Cine era comandant? Nu a semnat nimic nici un general! Becali a făcut adunarea aia, a pus pe nu ştiu cine la vechea societate şi au semnat aia. Iar acum vin cei de la club şi îi spun că trebuie să plătească.

Erau vreo doi oameni care se rugau de el. Taher şi Cataramă. Viorel Cataramă îi spunea să facă neapărat auditul. Nu a făcut asta şi probabil că acesta este motivul pentru care astăzi se întâmplă ceea ce se întâmplă.

Echipa lui Becali de acum nu înseamnă nimic. Nu costă decât jucătorii. Nu are stadion, nu are hotel! Are doar două maşini şi atât", a spus Victor Piţurcă la DolceSport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (255)
timm
timm  •  22 Septembrie 2016, 17:59
Postat de vasglo pe 22 Septembrie 2016, 17:45

Reacţie DURĂ după acuzele lui Piţi: „Nu-i CORECT ce face el!” - See more at: http://www.fanatik.ro/steaua-piti-nu-dreptate-gigi-becali-preluat-corect-clubul-807152

Paunescu e baiat destept. Spune ca FCSB a fost preluat corect fara palmares, marca, stadion.

vasglo
vasglo  •  22 Septembrie 2016, 17:45

Reacţie DURĂ după acuzele lui Piţi: „Nu-i CORECT ce face el!” - See more at: http://www.fanatik.ro/steaua-piti-nu-dreptate-gigi-becali-preluat-corect-clubul-807152

timm
timm  •  22 Septembrie 2016, 16:41
Postat de Popa Corneliu pe 22 Septembrie 2016, 16:30

Aaaaa, deci esti cel putin sublocotent! E de inteles atunci! Te scuz, poti sa postezi in continuare pro MApN, la loc, comanda iti aperi breasla, nu?!

Nu. Doar nu m-am dus voluntar in armata. Am alta breasla.

Vezi toate comentariile (255)
Comentează