FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 1 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Asta nu mai făcuseră! Cum au încercat bișnițarii să-i păcălească pe fanii celor de la FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo

FOTO: Vlad Nedela / GSP.RO
FOTO: Vlad Nedela / GSP.RO

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 20:13

Bișnițarii au recurs la un procedeu incredibil în încercarea de a frauda suporterii steliști care urmează să asiste la derby-ul cu Dinamo, programat luni.

Aceștia s-au dat drept reprezentați ai galeriei și au cerut bani fanilor care au venit la case pentru a-și achiziționa bilete, solicitându-le acestora să contribuie financiar la presupusa coregrafie de la meciul de luni. 

"Oamenii să nu se lase păcăliți, să nu le dea bani celor care cer asta. Nimeni din galerie nu face chetă la case pentru coregrafie", a declarat unul dintre liderii galeriei roș-albastre.

Steliștii au primit aproximativ 8.600 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo de luni, fiind toate șansele ca susținătorii echipei lui Laurențiu Reghecampf să epuizeze toate biletele până la ora meciului cu marea rivală. 

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
balauru48
balauru48  •  01 Mai 2017, 11:59

Adevarul e ca fecesebistii sunt usor de pacalit! Dovada ca si acum au poze pe facebook cu vestele dinamoviste pe ei :)))))) Na, esti prost, esti pacalici!

120837085134090
Ion Minciu  •  01 Mai 2017, 10:44

Steaua coregrafie? Are doar spectatori de rezultat si nu suporteri.

valentinn10
valentinn10  •  01 Mai 2017, 09:51
Postat de bigdeal pe 01 Mai 2017, 08:21

E Romania, nimic strigator la cer, doar vreo 19 milioane de tãrani flămânzi si puturosi!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează