FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Asta nu se mai întâmplase! Dică, dat din nou de gol, dar nu de Becali: echipa de start din meciul cu Dinamo a fost spusă la TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 11:12

Fostul fotbalist al Stelei, Gabi Balint, a dezvăluit echipa pe care Nicolae Dică o va folosi în partida de azi cu Dinamo, care va începe la 20:45, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Am primit echipa Stelei, mi-a trimis acum mesaj cineva și m-a corectat. E cineva care știe echipa de mâine. Joacă Benzar în dreapta, Momcilovici în stânga, Găman cu Planici în centru.

Nedelcu și Pintilii în mijloc. Man, Budescu, Teixeira și Florin Tănase. Florinel Coman probabil o să între pe parcurs. Pare logic", a zis Balint la TV Digi Sport.

Cum ar arăta echipa de start a lui FCSB, conform informațiilor lui Balint: Andrei Vlad - Benzar, Găman, Planici, Momcilovici - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase

 

Programul etapei a 25-a: Gaz Metan - Juventus 0-0  Detalii AICI / FC Voluntari - U Craiova 0-1  Detalii AICI / Sepsi - Chiajna 1-1  Detalii AICI / CFR - Astra 2-0  Detalii AICI / azi, ora 19 Poli Timișoara - Poli Iași / azi, ora 20:45 Dinamo - FCSB / luni, ora 20:45 Viitorul - Botoșani

882392 clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 15:03

Va trebuie o Mare adunare nationala sa stabiliti echipa .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează