FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ăsta obiectiv! Ce speră Steliano Filip de la acest sezon: "Sincer, chiar cred că putem face asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 16:52

Fundașul Steliano Filip (22 ani) a declarat că își dorește ca Dinamo să cucerească măcar un trofeu în actualul sezon, fiind convins că alb-roșii au lotul necesar pentru a se lupta în toate cele trei competiții. 

"Suntem pe toate cele trei fronturi. Important e pentru noi să câștigăm cel puțin un trofeu anul acesta pentru că suntem jucători tineri, avem nevoie de trofee.

Eu unul, sincer, chiar cred că ne putem bate la campionat, pentru că avem un lot bun și sunt sigur că cu multă muncă ne vom îndeplini obiectivul", a spus Filip, la TV Dolce Sport.

După 21 etape, Dinamo se află pe locul cinci în campionat, cu 32 puncte și este calificată în sferturile Cupei României și semifinalele Cupei Ligii. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Ianuarie 2017, 09:49

Mda, cine fuge dupa trei iepuri... Să-i lasam sa se pregateasca!

1745flo
1745flo  •  19 Ianuarie 2017, 19:30

Aveti lot bun dar nu si aparare! Apararea castiga campionatul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează