FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 5-1

Astafei se apără după eliminarea cu Botoșani: "N-a fost intenție, e prima oară când sunt eliminat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 20:47

Victoraș Astafei a fost eliminat în meciul pierdut de Sepsi la Botoșani (1-5), la scorul de 2-0 pentru gazde, dar la finalul partidei a spus că nu a intenționat să-l lovească pe Mușat.

Imediat după pauză, cei doi au fost implicați într-un duel aerian la mijlocul terenului, iar Astafei l-a lovit cu cotul pe fotbalistul botoșănenilor și a văzut direct cartonașul roșu.

"Am sărit normal la minge. El s-a lovit de mâna mea. E primul «roșu» din viața mea, nu am avut nicio intenție să-l lovesc, îmi pare rău pentru că am lăsat echipa în zece oameni.

În primele minute ne-am dorit să stam bine în teren, să nu le dăm spații. Acel prim gol din fază fixă ne-a demoralizat complet", a spus Victoraș Astafei la finalul partidei, la TV Dolce Sport.

"E un duș foarte rece pentru noi, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul jocului, am făcut foarte multe greșeli copilărești care ne-au costat. Cred că totul s-a terminat când am primit eliminarea. Trebuie să schimbăm mentalitatea, aici am avut foarte mult de suferit azi. Nu suntem încă o echipă, trebuie mai mulltă determinare și mai mult curaj"
Valentin Suciu, antrenorul lui Sepsi, la TV Dolce Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
749913671784643
Razvan Marcel  •  29 Iulie 2017, 11:57

A fost de rosu,dar Astafei nu e un jucator dur. A jucat si la Botosani,si a fost coleg cu Musat si cred ca nu a vrut sa il lovesca.

fibra
fibra  •  29 Iulie 2017, 09:47

A fost exact invers din ce spui.Ai vazut ca nu ajungi la minge si ai intrat sa-l dobori.E drept ca nu l-ai prins bine,dar intentia se pedepseste.Vroiai sa-i rupi capul ca sa te elimine?

antalmihai
antalmihai  •  28 Iulie 2017, 22:28

eu zic ca astafei asta e un pacalici, al fotbalului,sunteti pe vusca...adica pe duca...succes in liga x!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează