FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Astăzi se decide tot! Budescu negociază acum cu o formație din străinătate » Mai poate prinde naționala de acolo?

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 11:18

Constantin Budescu nu va mai merge în China după ce a declinat oferta celor de la Umm Salal. Chiar și așa, jucătorul nu duce lipsă de oferte.

Internaționalul român ar fi trebuit să plece în cantonamentul naționalei, însă a cerut o învoire pentru cîteva ore pentru a-și lămuri situația.

Golgeterul Astrei are 3 oferte. Una dintre ele de la Steaua, cealaltă din Qatar și încă una din Turcia.

Dani Coman a declarat pentru GSP.RO: "Acum, totul depinde de el. Aștept ca Budescu să ia o decizie clară astăzi. Clubul a înțeles dorința lui de a pleca. El are mai multe oferte, din Qatar și din Turcia, în afară de cea a Stelei".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
cris4co
cris4co  •  25 Ianuarie 2016, 19:16

categoric Budescu vine la nationala

khal_37
khal_37  •  25 Ianuarie 2016, 17:37
Postat de observator_federal pe 25 Ianuarie 2016, 14:41

In mod corect, Budescu nu poate lipsi din Nationala din moment ce el a calificat-o la Europene. Si nu este de loc o exagerare in aceasta afirmatie, amintiti-va cat de mult s-au chinuit atacantii nostri sa de gol (goluri) in ultimele meciuri ale calificarilor... Si Budescu chiar este un fotbalist de calitate, de care (si) Nationala are nevoie.

Bine ave....

1003066416412193
Bugatti Cony  •  25 Ianuarie 2016, 17:24

budescu nu va va ajunge la nationala , dar va servi sarmalute din carne de catel sau nu mai stiu ce insecte. baiatul asta stie ceva si banui ce .el e la limita max a carierei si pt asta umbla pt bani.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close