FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Așteaptă oferta Stelei! Fundașul dorit de Becali nu exclude un eventual transfer: "Voi demonstra că merit să joc la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 19:09

Steaua caută cu disperare un fundaș central și una dintre țintele ei a devenit Ionuț Larie de la CFR Cluj. Fotbalistul de 29 de ani spune că încă n-a primit nicio ofertă de la Gigi Becali, însă nu exclude un eventual transfer.

"Nu m-a contactat nimeni, nici de la Steaua, nici de la CFR Cluj să mă anunțe de vreo ofertă. Eu nu am primit nicio ofertă, așa că nu aveam cum să refuz Steaua. Eu mă simt bine aici, mai am 6 luni de contract, momentan nu mă grăbesc. Lucrurile sunt în regulă, suntem plătiți la zi.

Depinde ce ofertă va veni de la Steaua, dacă va veni una. Am primit o ofertă de prelungire de la CFR, dar nu mă grăbesc și aștept să văd ce oferte o să mai am", a declarat Ionuț Larie la TV Digi Sport.

"VOI DEMONSTRA CĂ MERIT SĂ JOC LA STEAUA"

Larie spune că dacă va ajunge la un acord cu Steaua va da totul pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf.

"Frică nu îmi este de nimic. Dacă voi ajunge vreodată la Steaua, voi demonstra că merit să joc. Când am venit la CFR, erau jucători foarte buni, Rada, Cadu și am demonstrat că merit să joc. Așa voi demonstra și la următorul club, că va fi Steaua sau altă echipă.

Orice jucător când intră pe teren uită de tot, vrea să demonstreze că este bun și că merită să joace la Steaua, cred că uită de presiune. Domnul Becali mi se pare un tip carismatic, nu pot să zic că-mi place de el sau nu. Mi-aș dori ca Viitorul să ia campionatul. Dacă ajung la Steaua, voi dori să termine pe doi Viitorul”, a adăugat Larie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  22 Decembrie 2016, 03:22

asta ar fi mers ca briciu la noi acolo in aparare !!!

rakanishu
rakanishu  •  21 Decembrie 2016, 22:37

Vine si asta sa se strice ( daca vine ), pana se obisnuieste cu rotatia cadrelor e terminat.

gicab
gicab  •  21 Decembrie 2016, 21:42
Postat de iosif_vs pe 21 Decembrie 2016, 20:38

Benzar in locul lui Enache, Larie in locul lui Tosca. Asa ar mai merge

Așa e și liceul Mircea Eliade va avea o echipa foarte buna in liga a patra unde se va bate cu Lăcătuș

Vezi toate comentariile (4)
Comentează