FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGETER

"Așteptăm convocarea!" Și el vrea la Euro: agentul celui mai în formă fotbalist al Ligii 1 îl cere la "națională"

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:55

Pe lista fotbaliștilor care se cer pentru Euro 2016 nu se înscriu doar românii, ci și străinii prezenți în Liga 1.

Poate cel mai în formă fotbalist al începutului de an, ucraineanul Artem Milevski, 4 goluri și două pase decisive în 5 meciuri pentru Concordia Chiajna, vrea să revină la echipa națională.

Anunțul a fost făcut de agentul său, Aleksandr Pankov, pe Facebook. "4 goluri în 5 meciuri! Mihail Ivanovici (n.r. Mihailo Fomenko, selecționerul Ucrainei), noi așteptăm convocarea!".

artem

Totuși, deocamdată, Milevski nu se va întoarce la "națională". Fomenko a anunțat deja lotul, iar vârful Chiajnei lipsește din listă.

Artem n-a mai jucat pentru selecționata vecină din 2012. A participat la ambele turnee finale bifate de Ucraina, CM 2006 și CE 2012. În primul a contribuit la calificarea formației sale în "sferturi", transformând un penalty împotriva Elveției (0-0, 3-0 d. pen.).

Șansa lui Artem
Cu toate acestea, Milevski ar putea primi o șansă neașteptată. Deși neoficial, Mihailo Fomenko a ocolit, la ultima selecție, fotbaliștii care evoluează în Rusia, iar presa a speculat că aceștia nu vor mai veni la echipa națională.

Printre ei, titularul Evgheni Selezniov. Fostul atacant al celor de la Dnepr a ajuns la Kuban și s-a contrat dur cu oameni din fotbalul ucrainean pentru mutarea sa.

Și alți atacanți ucraineni cu nume, precum Marko Devici, joacă în Rusia și nu au mai fost aduși în ultima vreme la prima reprezentativă.

8
goluri în 50 de selecții a reușit Milevski pentru "națională"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează