FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATII

Aşteptări au existat, fapte nu! Declaraţiile de la prezentarea lui Valentin Lemnaru la Steaua contraatacate de Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 09:56

Valentin Lemnaru a fost unul dintre transferurile dezamăgitoare ale Stelei din această vară, dar în momentul aducerii acestuia, oficialii din Ghencea l-au primit entuziaşti pe fotbalist, excepţie făcînd o singură persoană.

În momentul venirii lui Valentin Lemnaru de la Universitatea Cluj la Steaua, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a declarat că atacantul adus este exact ce Steaua căuta.

"Lemnaru e un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult, credem că am făcut o achiziţie bună, chiar aveam nevoie de un fotbalist cu profilul lui. O să vedeţi că va fi util echipei şi în aceeaşi măsură, mai cred că se va împlini ca fotbalist la Steaua", a spus Valeriu Argăseală la prezentarea oficială a jucătorului.

Şi Valentin Lemnaru, 30 de ani, era plin de speranţă cînd a făcut pasul către campioana României şi îşi făcea deja planuri pentru a se transfera pe viitor la o echipă din străinătate.

"Am venit la Steaua ca să demonstrez şi eu că am valoare de echipa naţională, să nu mai tot bat pasul pe loc, cum am făcut pînă acum. Îmi doresc să stau cît mai mult aici şi, de ce nu, după un anumit timp, să fac pasul spre o echipă din străinătate. Dacă mă voi pregăti bine şi îi voi demonstra domnului Gâlcă faptul că merit să joc, cu siguranţă îmi voi cîştiga un loc de titular", a spus şi Valentin Lemnaru în momentul sosirii la Steaua.

Faptul că Lemnaru nu s-a impus la Steaua e şi o mică victorie personală a antrenorului din Ghencea. Costel Gâlcă a avut o discuţie tare cu atacantul în chiar prima zi în care acesta a ajuns în Ghencea.

"Vezi că eu nu te-am dorit la echipă. Ai fost adus fiindcă aşa au decis cei din conducere. O să ai şanse egale cu ceilalţi, dacă îmi vei demonstra că meriţi să joci, o să joci, dar am ţinut să-ţi spun de la început ca să ştii, eu nu te-am dorit la echipă", i-a spus Gâlcă între patru ochi.

Gazeta Sporturilor de astăzi prezintă şi alte cazuri din istoria Stelei asemănătoare cu cel al lui Valentin Lemnaru. Pe platforma Gazeta Digitală puteţi găsi tabelul ruşinii în ceea ce priveşte jucătorii care au fost transferaţi de Steaua în ultimii 10 ani, dar şi realizările lui Lemnaru în tricoul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
solomon_i
solomon_i  •  10 Septembrie 2014, 16:44
Postat de mixmax pe 10 Septembrie 2014, 14:04

lemnaru a fost varza cu aktobe dupa care s-a accidentat...ce mai conteaza ca a dat goluri la U daca s-a impiedicat de minge pe teren cand a jucat pt. Steaua. Galca daca nu va avea rezultate va pleca si el ca asta-i viata de antrenor. Daca transferurile la Steaua erau facute de catre stafful tehnic si nu de catre cioban si argasitu, atunci Steaua era i grupele Ch.L acum.

Corect.

solomon_i
solomon_i  •  10 Septembrie 2014, 16:44

Argaseala a declarat aceste lucruri ca sa-si acopere incompetenta. Dar adevarul iese mereu la suprafata... ca uleiul deasupra apei !

leroiv72
leroiv72  •  10 Septembrie 2014, 14:32

fara sa fi fost vreodata "fan lemnaru", cred ca e (cel putin) dubios "transferul" asta cluj - steaua - cluj! adica...ok, a jucat un pic si nesatisfacator cu aktobe; apoi s'a accidentat...bun, dar nitica rabdare cu el...nu se putea avea? ok, nu l'a vrut galca, dar cine l'a vrut...de ce l'a vrut? ce s'a schimbat in "vrerea" celui care l'a vrut initial? ma repet, nu m'a dat pe spate baiatu' asta, dar cred ca e (iarasi, cel putin) lipsa de bun simt si respect fata de el, ca om, sa il re-transferi dupa 20 min si cum s'a accidentat...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează