FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU DE CAMPIOANĂ

Astra ar putea primi trofeul de campioană după meciul cu Dinamo: "Calculul hârtiei arată că nu s-a terminat campionatul"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 14:14

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre posibilitatea ca Astrei să-i fie înmânat trofeul de campioană mai devreme de ultima etapă, în cazul în care giurgiuvenii devin campioni matematic.

"Din punctul meu de vedere nu s-a terminat campionatul. Campionatul se termină atunci când pe hârtie nu mai sunt şanse ca altă echipă să ia campionatul. Se poate întâmpla orice, calculul hârtiei ne arată că nu s-a terminat campionatul. Nu cred că se termină campionatul nici la meciul Astrei de la Târgu Mureş. Poate următoarea etapă să facem premierea", a spus Iorgulescu, citat de news.ro.

Astra a învins Steaua cu scorul de 2-0 și s-a distanțat la șase puncte în fruntea clasamentului, cu trei etape înainte de final.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  19 Aprilie 2016, 16:38

Iorgulescu stie ce stie. In romanika CORUPTIA DECIDE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează