FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

ASTRA - DINAMO / Ilie Dumitrescu a găsit motivul primei reprize slabe a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 20:38

 Dinamo joacă acum meciul decisiv pentru calificarea în play-off, împotriva Astrei. Dinamoviștii au făcut o primă repriză slabă, fiind conduși cu 0-1.

  • Astra- Dinamo și Iași-Viitorul pot fi urmărite în format liveTEXT AICI și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și TV Look.

" Astra s-a adaptat mai bine la condițiile de joc. A făcut pressing, a controlat jocul. Dinamo foarte puțin. Când jucătorii de bază nu pot face diferența e greu. Jucătorii care au făcut un meci bun cu Steaua, azi nu se văd. Nistor și Torje n-au avut o evoluție consistentă. Cel puțin până acum. Să vedem după pauză", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: ASTRA - DINAMO / FOTO Condiții groaznice de joc la Giurgiu » Întrebare importantă: s-a respectat regulamentul FRF?

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mihai_bn
mihai_bn  •  24 Februarie 2018, 21:24

Lasă Iliuță motivele de genu` s-au adaptat mai bine la condițiile de joc sau nu le-a priit terenul, că ambele echipe joacă exact în aceleași condiții. Футбольный клуб Динамо e o echipă absolut penibilă și securistă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează