FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Astra - Dinamo se transformă în GLUMA ETAPEI! Dezvăluiri INCENDIARE: Șumudică acuză un arbitru numit de Dinamo, dar un alt om din umbră poate fi decisiv!

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, este acuzat de Marius Șumudică că are legături cu arbitrul Marius Bârsan
Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, este acuzat de Marius Șumudică că are legături cu arbitrul Marius Bârsan

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 14:50

Marius Șumudică a acuzat dur numirea lui Mircea Bârsan la centru la meciul Astra - Dinamo, dar un alt personaj ar putea cauza probleme majore. 

După această numire, noi tenisiuni ar putea apărea în timpul meciului, iar desfășurarea partidei ar putea fi influențată de o altă persoană.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să îl pună observator pe Constantin Ștefan, un fost portar al lui Dinamo în anii '70.

"Am ajuns la concluzia că atunci când o minge lovește mâna unui jucător, domnul Bîrsan nu interpretează la fel ca majoritatea. Și mă mai bântuie un gând și nu pot să tac. Sper ca domnul Constantin Anghelache să nu mai aibă nicio treabă cu Dinamo" Marius Șumudică, ieri, la DigiSport

7 ani
a juca Ștefan Constantin la Dinamo

Cine este Ștefan Constantin:

Ștefan Constantin, 65 de ani, este un fost portar, care a adunat 186 de meciuri în prima divizie din România.

Constantin, născut în 1951, a venit la Dinamo în sezonul 1975-1975, de la U Cluj. Acesta a stat la formația alb-roșie timp de șapte ani și a bifat 142 de prezențe pentru "câini".

frf cca

Meciul dintre Astra și Dinamo va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Anghelache îi dă replica lui Șumudică: "Este o lipsă de caracter ieșită din comun!"

 Scandal între Șumudică și Bârsan

Cei doi au avut un conflict aprins la meciul de anul trecut dintre ASA și Astra, 3-1, când Șumudică l-ar fi bruscat pe arbitru.

Vezi AICI VIDEO cu faza petrecută între Șumudică și arbitru

Deşi Şumudică a negat, ”centralul” a scris în raport că a fost strîns foarte puternic de mână şi bruscat, ca şi cum tehnicianul ar fi încercat să îl lovească în stomac. În plus, acesta a notat că Şumudică l-a tras spre el şi l-a lovit cu umărul. Antrenorul Astrei a scăpat doar cu un avertisment.

"Felicitări arbitrilor! Nu am fost eliminat. Am dat mîna cu domnul Bîrsan, nu l-am lovit. Trebuie să fii tîmpit să lovești un arbitru! Am vorbit cu el după meci, i-am cerut scuze pentru modul în care m-am manifestat pe margine"
Marius Şumudică după meciul condus de Bârsan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (299)
dinamovist_rau
dinamovist_rau  •  28 Februarie 2016, 20:31

Incepe meciul prieteniei.

baba_yaga
baba_yaga  •  28 Februarie 2016, 20:24
Postat de samertx pe 28 Februarie 2016, 20:15

Să aibă pensia lungă, metre. :)) Păcat că face purici care nu se ridică la nivelul lui de mentenanță. :))

Gata, mă mut pe Digi.

samertx
samertx  •  28 Februarie 2016, 20:17

Întrebarea este: Câte le dăm ăstora? Doar cât n-avem nevoie? Sau îi umilim? :))

Vezi toate comentariile (299)
Comentează
Close