FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VOLUNTARI

ASTRA - FC VOLUNTARI 1-0 // Constantin Budescu, șah, Denis Alibec, mat!

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 20:40

Partida Astra Giurgiu - FC Voluntari a deschis etapa #16 din Liga 1, iar Denis Alibec a păstrat cele trei puncte „acasă”, pentru echipa antrenată de către Bogdan Andone, după o pasă perfectă a lui Constantin Budescu. 

Cei doi au rezolvat aseară problema celor 3 puncte și au 10 goluri marcate împreună pentru „astrali” în acest sezon. 

Denis Alibec și Constantin Budescu și-au făcut aseară „încălzirea” pentru „dubla” cu Suedia și Spania. „Gemenii golului”, cum li se mai spune, au arătat de ce selecționerul Cosmin Contra și i-a dorit la lot în vederea celor două meciuri capitale pentru calificarea la CE 2020. Nu doar că se simt în joc, dar parcă au și un cod cu care desfac apărările adverse. 

„Budi” e cu regia, Alibec cu finalizarea. În prima parte au avut două asemenea faze. Dacă la prima dintre ele, încheiată cu o foarfecă spectaculoasă a lui Alibec, portarul Râmniceanu a avut reacție, la următoarea, plecată tot din piciorul primului, toată apărarea ilfoveană a rămas în admirație: 1-0, scor final. 

Voluntariul? La Giurgiu a făcut un meci bun. Până la finalizare! Mățan, excelent aseară, a țintit bara. Iar la reluare, când amfitrionii au făcut un pas înapoi, tot el, Laidouni, Papazoglou și Ion Gheorghe au ratat pe rând egalarea, spre disperarea lui Bergodi. 

Și când nu bagi mingea în plasă, se vede rău de tot în clasament. Acolo unde ilfovenii, cu doar 9 goluri marcate!, s-au făcut frați cu ultimul loc. 

„Mi-a dat-o perfect Budi. Mă bucur că a revenit la Astra, ne înțelegem foarte bine. Eu încă nu sunt sută la sută, dar mă descurc” 

„Acum mergem și la națională, suntem la pachet. Trebuie să câștigăm ambele meciuri, cu Suedia și cu Spania, și cu Dumnezeu înainte!” - Denis Alibec, atacant Astra  

„N-am făcut un joc prea bun azi, bine că am câștigat. Chiar sunt mai fericit când îi dau lui Denis o pasă frumoasă decât atunci când marchez eu”  

„Vedem dacă vom juca împreună și la națională. Nu fac eu echipa. Cred că putem scoate patru puncte din meciurile cu Suedia și Spania” - Constantin Budescu, căpitan Astra 

4 victoriitoate în campionat, și un eșec, în Cupă, are Bogdan Andone pe banca Astrei

3 remize și 1 victorieavea Voluntari la Giurgiu. Aseară a încasat prima înfrângere

FINAL » Astra - FC Voluntari 1-0

ECHIPELE DE START:

ASTRA: Lazar - Grahovac, Tamaş, Dima - Fl. Matei, Simion, Crepulja, Radunovic - V. Gheorghe, Alibec, Budescu
Rezerve: Kitanov, Carneiro Dias, D. Gheorghe, Răduţ, Biceanu, Begue, Tounkara
Antrenor: Bogdan Andone

 

FC VOLUNTARI: Râmniceanu - Struna, Achim, Armas, Alex Vlad - Căpăţână, Gorobsov, Laidouni - Măţan, Papazoglou, Ion Gheorghe
Rezerve: Mitrev, Rodriguez Lopez, Kocic, Costin, Signorelli, Ebralidze, Simonovski
Antrenor: Cristiano Bergodi 

Stadion: „Marin Anastasovici"
Arbitru: Lucian Rusandu // A1: Andrei Constantinescu; A2: Stelian Slabu

Astra traversează o formă foarte bună în campionat, înregistrând în ultimele 3 etape tot atâtea victorii. Giurgiuvenii sunt pe locul 4 în Liga 1, cu 25 de puncte acumulate după 15 etape. 

La polul opus se află FC Voluntari, ilfovenii fiind în continuare lanterna roșie, cu doar 7 puncte obținute.

În tur, Astra a învins-o pe Voluntari, scor 2-1, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

VEZI ȘI:

FC BOTOȘANI - FCSB // VIDEO Bogdan Vintilă se va putea baza pe Mihai Pintilii: „Este sănătos, se antrenează cu echipa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
thanos10
thanos10  •  08 Noiembrie 2019, 20:23

practic stim deja primele 5 echiupe calificate pentru playoff:Steaua,cfr,csu,astra si viitorul. pentru ultimul loc se bat botosani,iasi si gaz metan. rinamo este oficial iesita din cursa,doar nu o sa bata pe cfr,in cel mai bun caz fac egal.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  08 Noiembrie 2019, 20:09

blatisti *** si el si budigau , in rest fotbalisti nu sunt comentarii , caracterul celor doi este problema , pacat , tot ciobanii i-au ,,modelat,, si pe ei si pe *** lor , cel cu elefantul impaiat !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  08 Noiembrie 2019, 18:27

hai ASTRA victorie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează