FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-3

ASTRA - FCSB 0-3 // Notele unui meci perfect » "Dirijorul" steliștilor a fost cel mai bun om de pe teren, în timp ce fotbaliștii Astrei au fost repetenți! Ce note au primit Dică și Mulțescu

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 09:12

FCSB s-a distrat în deplasarea de luni seara cu Astra, 3-0, și a revenit pe primul loc în clasamentul play-off-ului. Roș-albaștrii au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din 2018, impresionând la toate capitolele. 

Mihai Pintilii a reușit  o partidă foarte solidă, "dirijorul" roș-albaștrilor reușind să înscrie un gol superb de la aproape 30 de metri. El a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare notă de pe teren. 

Bălgrădean, care a parat un penalty în final, Benzar, Man și Gnohere, ultimii doi trecându-și ei numele pe lista marcatorilor, au avut la rândul lor evoluții consistente și au primit nota 7.

Echipa Astrei a lăsat însă de dorit și a fost departe de evoluțiile din mandatul lui Edward Iordănescu. Giurgiuvenii nu au avut nicio șansă cu FCSB, iar jucătorii au părut în majoritatea timpului dezorientați și fără chef de fotbal. Goalkeeper-ul Iliev, Polczak, Alexandru Stan, Takayuki, Balaure, Florentin Matei și Urko Vera au jucat execrabil, toți fiind notați cu 4. 

Gigi Mulțescu, antrenorul Astrei, a primit nota 4, în timp ce Dică a fost notat cu 7 de Gazeta Sporturilor. 

Vezi aici cronica  + video cu golurile partidei Astra - FCSB, 0-3

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (28)
prazburg1948
prazburg1948  •  17 Aprilie 2018, 22:04
Postat de Costel Tudor pe 17 Aprilie 2018, 12:14

Oare se întreaba cineva , cum a jucat Astra cu CFR si cum a jucat cu echipa pușcăriașilor ??? Se pare ca VALIZA a intrat din la joc !!!

Costele pe unde te prind o sa-ti reamintesc cat de prost esti.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Aprilie 2018, 16:23

Reconfortante aceste urlete de jale ale celor cu coșmaruri roș-albastre. ”Scrieți, băieți, numai scrieți”, amărăciunea voastră ne place. Numai să aveți puțină grijă, n-am vrea să vă pierdem...

wishmaster
wishmaster  •  17 Aprilie 2018, 13:15
Postat de dvd1 pe 17 Aprilie 2018, 12:32

suuuuuuuuuuuuuu Steaua/FCSB. I want to throw up when I hear this name. This team must be banned from all competitions so nobody will ever hear again about them. Suuuuuuuu Steaua/FCSB Cenzurati asta daca intelegeti ceva

am înțeles, ești expert in limbi...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează