FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 1-2

VIDEO Se încinge lupta la retrogradare » Gaz Metan a învins la Giurgiu: 2-1 cu Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 23:08

Astra n-a profitat de pasul greşit al Viitorului şi i-a permis Gazului să plece cu toate punctele de la Giurgiu, scor 2-1.

Vezi AICI comentariul liveTEXT

Giurgiuvenii sînt de nerecunoscut în ultimele săptămîni. Elevii lui Dorinel Munteanu au strîns numai 3 puncte în 6 meciuri şi riscă să rateze cupele europene. Chiar dacă au primit licenţa, giurgiuvenii au ajuns acum la egalitate de puncte cu Viitorul şi Botoşani şi au poziţia ameninţată.

Click aici pentru VIDEO!

Alibec a deschis scorul cu un şut fabulos în minutul 34, însă Roman a egalat înainte de pauză cu o lovitură superbă de cap. Curtean a stabilit scorul final în minutul 52 din penalty.

Echipele de start

Astra: S. Lung - L. Rus, V. Găman, Ben Youssef, Junior Morais - Takayuki, Yahaya - Spătaru, I. Roșu, Nuno Pinto - Alibec
Rezerve: Gavrilaș, Oros, Gorupec, Chițu, Sebai, Florescu, Tembo

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Velazquez, Vișa, Buzean - Al. Munteanu, Tahar, R. Zaharia, Figliomeni - Curtean, D. Roman
Rezerve: Greab, Muth, L. Szilagyi, Elton, C. Gheorghe, Llullaku, Bekoe

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (90)
1423889751252061
Constantin Dinoiu  •  27 Aprilie 2015, 20:55

Astra-gaz metan rusinica bla bla bla +

dincolodenori
dincolodenori  •  27 Aprilie 2015, 09:35
Postat de supereduardo10 pe 27 Aprilie 2015, 08:52

Penaltiul fcaut de Rus e ceva ne mai vazut, doar Bunica cu Buzaul in blatul ala *** cu FCSB a foat mai penibil. Ce s-a mai chinut Rus sa-l impinga pe ala in careu vre-o 3 metri :))

Rapid nu cred ca scapa dar nici nu poate fi considerata o victima,Valeri Moraru trebuia sa investeasca din turul campionatului ca bine se stia ca vor retrograda 6 echipe .Vina retrogradari daca ea se va produce este exclusiv a Rapidului .

dincolodenori
dincolodenori  •  27 Aprilie 2015, 09:25

Ca bine sunt stiute preturile promotionale care se faceau la gaze pentru afacerile distinsului domn Nicolae ...ROMGAZ+ASTRA= LOVE

Vezi toate comentariile (90)
Comentează