FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Astra riscă depunctarea! Rapidul poate ajuta Petrolul şi Steaua în lupta pentru titlu!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 12:25

Astra Giurgiu se bate la campionat în Liga 1, dar este aproape de a fi depunctată din cauza unei sume de bani pe care n-a plătit-o către Rapid.

Giurgiuvenii riscă depunctarea dacă nu plătesc pînă la 3 septembrie ora 14:30, datoria de 150.000 de euro pentru transferul mijlocaşului Alexandru Ioniţă II, a decis Comisia de Disciplină a FRF. Dacă nu va respecta decizia, formaţia lui Isăilă riscă să nu mai poată face transferuri.

Conform contactului, Astra este obligată să vireze în contul Rapidului ultima tranşă din transferul lui Ioniţă.

"Debitorul AFC Astra a fost sancţionat cu o penalitate de 3.000 de lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1 din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul SC Fotbal Club Rapid SA.

Comisia a acordat termen în data de 3 septembrie 2014 ora 14:30, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
corectu
corectu  •  15 August 2014, 08:19

Miliardarul de carton Niculaie n-are banii astia?Ha!ha!ha!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 August 2014, 21:15
Postat de solomon_i pe 14 August 2014, 18:35

Vrem sa castigam campionatul pe teren si nu in culise prin depunctari si alte minunatii de acest gen...!M-am saturat... si banuiesc ca si altii de scandaluri !

din pacate.. pentru ce iti doresti tu... astra va fi depunctata..)

mbdmbd
mbdmbd  •  14 August 2014, 21:03
Postat de anthony.p pe 14 August 2014, 17:04

am afisat o serie de articole scrise in ziare diferite de reporteri sportivi diferiti... cele 700 caractere puse la dispozitie de gsp au fost epuizate, oricum mai sunt de afisat o groaza de articole din acea vreme, le poti cauta si tu scriind intr-un browser "greseli arbitraj pro steaua" vin-o si tu cu astfel de articole care sa demonstreze ce zici tu, pròstòvan cronic! :)))))

Toata lumea stie de Butone Borcea, e de ajuns pt un secol perioada aia...

Vezi toate comentariile (58)
Comentează