FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Astra s-a decis să-i dea Stelei pe Boldrin și De Amorim » Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocieri

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 17:49

Steaua a ajuns la un acord cu Astra în privința transferurilor lui Fernando Boldrin (27 de ani) și William de Amorim (24 de ani).

Giurgiuvenii i-au cerut Stelei 1,1 milioane de euro, însă formația roș-albastră a oferit cu o sută de mii de euro mai puțin. Până la urmă Astra a acceptat un milion de euro pentru cei doi jucători, anunță Digisport.

Totuși, tranzacția a căzut pentru un moment din cauza salariilor jucătorilor. Steaua le-a oferit salarii lunare de 10.000 de euro lui Boldrin și De Amorim, însă aceștia au refuzat categoric.

"Ne-am înțeles cu Astra pentru 1 milion de euro, dar jucătorii vor 13 mii de euro pe lună şi câte 50.000 de euro la semnătură și eu nu le dau atâția bani. Dacă vor 10-11 mii de euro pe lună bine, dar eu nu le dau 13 mii, cât vor ei. Mai au timp să se răzgândească. Pe Alibec, Astra nu vrea să-l dea", a spus Gigi Becali, conform aceleiași surse.

Interesant e că jucătorii vor intra în ultimele 6 luni de contract și vor putea negocia cu oricine. Acum, Astra speră ca Gigi Becali să pluseze la salariile celor doi fotbaliști pentru a-i putea vinde, ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă campioana României.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
brancusi
brancusi  •  09 August 2016, 19:01
Postat de papa_poulette pe 09 August 2016, 18:19

E clar ca mercenarii straini vor la arabi sau in alta parte, la salarii mai mari. Becali ar trebui sa ia in continuare jucatori romani, plus sa scape de strainii din lot, inclusiv de dezertorul hamroun! Nu poti avea incredere in astia, plus ca au pretentii mult peste valoarea lor! Va mai amintiti de Martinus de la Botosani? Cerea o avere de la Steaua, dar a fost vandut pana la urma cu 60.000 in Japonia, unde a intarcat mutu iapa! Mare valoare, ce sa zic..

Bravo,mare scula descultul ala de Martinush:)))).l-au dat pe o lada cu suruburi si rulmenti....

sscorpioss
sscorpioss  •  09 August 2016, 18:40

Etais nah....ce sa spun...!!! Mai intereseaza pe cineva de fotbalaurul asta de doi bani de la noi...cand putrezim la Olimpiada si mai sunt cateva saptamani pana incep campionatele straine...Sa vezi un meci in Liga 1 e pierdere de vreme, ce dracu`, ma!?!? Poa sa transfere si pe Sumudica, sa-i dea ghete, ca Lucescu in 89...ca nu ma mai intereseaza...daca Steaua o bate pe City asta inseamna sa schimbi canalul, dar daca intra cu frica si joaca la fel ca si-n Liga....***...!!! vedem deseara fotbal..Real-Sevilla....restul mediocre....!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryan_ro83
maryan_ro83  •  09 August 2016, 18:30

Dinamo.. unde e Dinamo? nu participa la negocieri? sau ei au in pepiniera proprie 3 jucatori inalti si buni ca Patrick Petre?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează