FOTBAL  »  Superliga  »  SPONSOR

Astra, Steaua și Dinamo se luptă în sponsorizări! Formația roș-albastră primește de trei ori mai mulți bani decât marea rivală

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 16:28

Steaua, Dinamo şi Astra îşi schimbă tricourile în această vară. Gazeta a aflat şi cum se distribuie banii pentru cluburi

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor prezintă sumele de bani pe care cele mai importante echipe din Liga 1 le încasează din sponsorizări în sezonul viitor.

Pe pieptul jucătorilor Stelei va fi inscripţionat sponsorul oficial, City Insurance, care plătește între 500.000 și 700.000 de euro. Pe spate va apărea NetBet, prima casă de pariuri online din România, care plăteşte aproape 500.000 de euro vicecampioanei.

Dinamo va fi sponsorizată în continuare de Orange. Firma de telefonie achită 400.000 de euro pe sezon pentru a sta pe pieptul jucătorilor lui Ioan Andone.

La Astra, sponsor principal nu mai este Interagro al lui Ioan Niculae, ci Tinmar, un mai vechi partener al giurgiuvenilor, dar care a trecut de pe spatele tricourilor pe piept pentru suma de 300.000 de euro

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală AICI materialul integral și vezi cum vor fi echipamentele celor trei echipe importante din Liga 1.

 Tot azi exclusiv print:

» Achiziții de out, obiectiv de off! Strategie ciudată a lui Becali la transferuri

» Mai jos de atât n-am fost niciodată! Liga 1 se va relua peste mai puțin de o lună: se anunță o ediție unică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
babahuda
babahuda  •  27 Iunie 2016, 21:50

OARE BETUL CARE SPONSORIZEAZA E ADUS DE REGHE ..EL E CU ARANJAMENTELE DE MECIURI SI MM ..TARED ETOT SPONSOR ..CAT SI-O LUA REGHE ..?SUMUDICA E MIC COPIL ..INTODEAUNA SE PRIND MORMOLOCII SI REGHINII SUNT INVIZIBILI ..PARCA NU ERA VOIE SA FACI PUBLICITATE LA CASELE DE PARIURI PRIN AFISAREA DIRECTA PE ECHIPAMNTE ..

1425838917717550
John Milne  •  27 Iunie 2016, 18:25

Bai Negoita pune-i pe aia e la Honda sa plateasca pt Kone si Elhamed :)))))))))))))))))))))

red77
red77  •  27 Iunie 2016, 18:11
Postat de conasu_boeru pe 27 Iunie 2016, 17:17

După ce am scris am văzut că deja tu ai afișat informatia ! O dovadă că tot timpul niste băiețași cu haine ce crape pe ei care isi spun ziaristi HABAR NU AU sau....sunt plătiți să dezinformeze și să discrediteze ! Presă.....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează