FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Asztalos o dă la întors » Vezi ce declară acum preşedintele CNCD

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 13:31

Vizibil iritat, Dumitru Dragomir a replicat la televiziunea sportro: "Acest om vorbeşte numai prostii. Nu mă interesează ce zice acest om, observatorul ungur nu a consemnat nimic. El face jocul unora care nu au treabă cu românismul. Ar trebui să fie destituit imediat, vă spun eu. Îl acuz de provocare în România pe banii contribuabilor. Nu există xenofobie sau ură de rasă în România, uscăciuni sînt peste tot. Aţi văzut în Spania ce se întîmplă? E mai rău acolo între Catalunya şi Spania. Mihai Stoica a fluturat steagul României, e român. Noi am ajuns prostimea Europei pentru că sîntem prea îngăduitori"

Dumitru Dragomir şi preşedintele CNCD Csaba Asztalos au continuat şi în această dimineaţă dialogul de la distanţă privind problemele de discriminare de la ultimele meciuri ale Stelei.

După ce în urmă cu cîteva zile declarase că: "Există o plîngere la UEFA din cîte ştiu eu pe probleme de rasism în urma meciului cu FC Copenhaga, făcută de observatorii partidei, nu a venit din partea CNCD" (Click aici pentru a citi întreaga declaraţie), preşedintele CNCD şi-a schimbat discursul: "Cred că Dumitru Dragomir nu înţelege sau se face că nu înţelege. Aceste probleme există. Cei de la CFR sînt o ţintă în acest moment. Va veni un răspuns de la UEFA pînă vineri, vom vedea atunci dacă se întîmplă ceva. Nu era vorba de observatorul partidei, ci de altă persoană trimisă de UEFA".

Citeşte şi ce scrie Cătălin Tolontan despre subiect!

Preşedintele LPF a vorbit şi despre situaţia echipei naţionale: "Turcii nu-s departe de noi ca valoare, putem să scoatem un rezultat bun, un egal. Olanda e Olanda, dar jucăm acasă, în faţa a 50.000 de spectatori, putem şi cu ei. Grozav a jucat excelent la echipa naţională, merită să fie convocat. Nu-s surprins că Rusescu nu a fost chemat"

 

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (46)
claudiuhermelin
claudiuhermelin  •  10 Octombrie 2012, 20:39
Postat de id45 pe 10 Octombrie 2012, 20:27

Nem tudom romano / asta nu este descriminare fata de poporul ROMAN , fata de tara in care traiesti de cand ai vazut lumina zilei si o jignesti vorbind in maghiara , cand esti nascut in Romania ?

Nu e discriminare, este dovada de analfabetism si de prejudecati din minti inguste. Majoritatea lor chiar NU cunosc LIMBA ROMANA desi au trait aici de cand s-au nascut. Niste barbari care au ajuns acum 1000 de ani in mijlocul Europei si nu s-a gasit nici un popor mai acatari sa-i starpeasca din timp ca sa nu se inmulteasca si sa secatuiasca Campia Panoniei.

id45
id45  •  10 Octombrie 2012, 20:27

Nem tudom romano / asta nu este descriminare fata de poporul ROMAN , fata de tara in care traiesti de cand ai vazut lumina zilei si o jignesti vorbind in maghiara , cand esti nascut in Romania ?

steaua.2
steaua.2  •  10 Octombrie 2012, 18:41
Postat de pircusandrei pe 10 Octombrie 2012, 18:34

ASZTALOS ASTA CUM S-O SCRIE ESTE PENIBIL,SA ACUZI TU CA UN ROMAN FLUTURA STEAGUL IN TARA LUI. ADEVARATA COADA DE TOPOR!!

Coada maghiara de topor , fost politician UDMR , este salarizat din impozitele tale amice !

Vezi toate comentariile (46)
Comentează