FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Atac devastator la FRF: "Ce reformă e acolo? S-a schimbat mobila, dar curvele au rămas!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 13:36

Invitat la Telekom Sport, Marcel Pușcaș a criticat "campaniile de imagine ale FRF, care au fost făcute uneori în detrimentul concentrării jucătorilor".

Discuția a pornit de la comunicatul FRF care îi mulțumea selecționerului Daum la despărțire pentru creșterea performanțelor la nivelul integrității, al comunicării, al nutriției și pregătiri.

"Nu e o pregătire corectă atunci când îi scoli pe fotbaliști la 5 dimineața, în ziua meciului, ca să facă selfiuri cu suporterii", a povestit Pușcaș. "Sau să-i pui pe biciclete la Mogoșoaia ca să vezi ce deschis e Daum. Hai, dom le că asta e doar imagine!", a spus Marcel Pușcaș.

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă a intervenit și a spus că "Pe de altă parte, nu e normal ca un jucător al naționalei să facă fițe când e chemat să filmeze un spot pentru sponsorul echipei naționale. Sau să înjure publicul și FRF să-l cocoloșeacă".

Pușcaș a insistat că "în unele cazuri s-a mutat un zid cu un metru mai încolo și s-a zis că s-a făcut reformă. Ce reformă? S-au schimbat mobilele și au rămas aceleași curve, scuzați termenul, dar e și din literatură".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Septembrie 2017, 20:25

Atac devastator la .......comportament.Domnilor de la GSP nu vi se pare ca stacheta a coborat prea jos ? Publicati toate jignirile vulgare ale lui Becali,Dinu ,Puscas )asta nu face parte din FRF ? de ce pana acum n=a avut nimic de spus ? )=niste golani fara scrupule ,sportivi fara educatie si fara caracter.Marea vedeta a Romaniei si-a cumparat automobil de lux .Atata pricepe ,atata face .

zizu
zizu  •  15 Septembrie 2017, 19:21
Postat de zizu pe 15 Septembrie 2017, 18:36

***

moderati de doua ori? voua chiar va e frica de mine...imi moderati absolut orice ptr ca sa ating repede nr de moderari ptr cartonas! sunteti absolut penibili

zizu
zizu  •  15 Septembrie 2017, 18:36
Postat de zizu pe 15 Septembrie 2017, 17:55

bai astia de la gsp.....tipul asta se exprima cu prostalau la adresa mea iar voi nu l moderati,imi moderati mie cuvantul "***"care nici macar nu era adresat lui personal? atunci sunteti voi toti niste prostalai! moderati tot cu dedicatie

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează