FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac direct la Becali și MM după Derby de România: "N-au nicio valoare, nici patronul, nici managerul general"

Gherasim în centrul imaginii / FOTO: Arhiva Gazeta Sporturilor
Gherasim în centrul imaginii / FOTO: Arhiva Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 10:51

 Daniel Gherasim, fostul portar al Stelei din perioada 1990-1998, consideră că principalii vinovați pentru prestațiile slabe ale lui Andrei Vlad sunt Gigi Becali și Mihai Stoica. 

"N-au nicio valoare, nici patronul, nici managerul general. Dacă nu dau încredere unui portar, la 18 ani, n-au nici cea mai mică psihologie! Distrug un copil! Nu poate un copil la 18 ani, la 3 zile de la meciul cu Lazio, să nu acuze presiunea, cu 40.000 de oameni în tribună.

Atât poate copilul. Nu dai în el în astfel de situații, că îl nenorocești. Să aducă un portar cu experiență, de afară, dacă nu au destulă încredere în Vlad. După plecarea lui Niță, dacă aș fi fost la Steaua, aș fi propus aducerea unui portar cu experiență, iar pe Vlad l-aș fi crescut încetul cu încetul", a declarat Gherasim pentru Libertatea.

87 de meciuri
are Gherasim în poarta Stelei, în perioada 1990-1998

BECALI L-A CRITICAT DUR

Patronul celor de la FCSB l-a scos țap ispășitor pe Andrei Vlad pentru semieșecul din derby, anunțând că astăzi va aduce un înlocuitor: "Echipa joacă foarte bine, dar eu dacă eram în locul lui Vlad, apăram mingea aia de la golul lui Torje. Trebuia doar să pui puțin piciorul. Transferăm de urgență un portar! Neapărat facem asta!". Citește toată declarația lui Becali AICI

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  19 Februarie 2018, 17:55

Când un ,,pușcăriaș,, este ,,mafalda,, în fotbal pt. că are bani, iar alt pușcăriaș nu a fost în stare să discearnă, deși este tată, vorbele lor vor atârna greu în evoluția tânărului Vlad !!! Dacă nu va fi bine corul celor 2 penali va fi unic ,,nu noi EL,, !!! Eu sunt optimist, cred că vor avea atâta minte pt. regla problema !!! Mai ales tu cel care ai mai distrus o serie de jucători tineri și cu talent !!! Și să nu dai vina pe alții !!!

risc_mix
risc_mix  •  19 Februarie 2018, 14:49

În primul rând ăștia nu au valoare umană. Pentru cioban, jucatorii nu valoreză mai mult decât o găleată cu iaurt sau un bidon cu brânză. D-aia nu trebuie compătimți jucătorii fcsb. Deși știu unde merg, preferă să se vândă pt ,,un pumn de dolari” ignorând cu bunăștiință batjocura la care sunt supuși ulterior.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Februarie 2018, 14:20
Postat de jullien_alphonse pe 19 Februarie 2018, 13:43

sigur ! Anul asta Steaua poate sa castige numai Europa League, in campionat CLUJUL "face jocurile"!

Le face pentru ca le castiga. Asta va oftica.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close