FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Olguţa îl pune la punct pe Iorgulescu şi îl avertizează: "Să nu vă treacă prin cap!". Aroganţă la adresa Stelei

Sursa foto: editie.ro
Sursa foto: editie.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 16:37

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a luat foc după ultima declaraţie a preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a cerut echipei de fotbal să rezolve problema terenului de joc.
Olguţa Vasilescu l-a contrat pe Gino Iorgulescu, dar n-a uitat nici de stelişti. În opinia edilului Băniei, CraiOlguţa a "devenit" Universitatea Craiova, în timp ce Steaua e denumită "FCSB".

"«FCSB» a jucat pe acelaşi stadion ca şi Universitatea Craiova. Şi a jucat prost, deşi a avut un jucător în plus, dar nu din cauza gazonului. Domnule Gino, dacă tot vreţi condiţii de Europa League, poate găsiţi şi surse de finanţare pe măsură. Că de sfaturi şi ameninţări sîntem sătui. Nouă atît ne permit legea proastă şi instituţiile statului, nefiind stadionul nostru, ci unul închiriat. Craiova va avea cel mai frumos stadion din România. Pînă atunci ne chinuim cum putem... Să nu vă treacă prin cap să ne cereţi să mutăm echipa din oraş", a scris Olguţa Vasilescu pe profilul său de Facebook.

Reacţia Olguţei vine după ce Gino Iorgulescu a comentat starea proastă în care se afla gazonul la meciul de sîmbătă şi a cerut oficialilor echipei să rezolve problema într-un fel: "Pentru un an de zile, e un sacrificiu pentru toate echipele care joacă acolo, pentru că terenul este în starea care e. O să încercăm să mai facem cîteva vizite acolo şi, dacă nu pun lucrurile la punct, s-ar putea ca la un moment dat să indice un alt stadion".

653895-clipboard01.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (204)
doru5
doru5  •  04 Martie 2015, 15:02

Pentru o vaca pesedista e buna si pajistea aia , dar pentru fotbal cu siguranta nu e. oricum clona ei va disparea , ce apare din kkt , in kkt dispare!!!!!

aburel80
aburel80  •  04 Martie 2015, 14:53
Postat de andrei.f pe 04 Martie 2015, 10:17

Gino, fii bărbat, doar nu o să laşi jucătoirii să-şi rupă picioarele în noroiul de pe Extensiv ?

mai degraba ar trebui sa fie barbat si sa nu permita schimbarea denumirii clubului in timpul campionatului FCSB-ul ori revine la denumirea de steaua si intra in conflict cu legea, ori isi intrerupe activitatea

03101956
03101956  •  04 Martie 2015, 14:10

Buna, buna de portarita (La Poarta Alba.....). Gura bate k.....l, olteanca imputita! Banii publici ai Primariei se dun legal la clubul de fotbal?!?

Vezi toate comentariile (204)
Comentează