FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Atac dur al lui Dumitru Dragomir: "E un dobitoc! Nu poţi să faci aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 18:30

Fostul preşedinte al FRF, Dumitru Dragomir, l-a criticat dur pe Kyros Vassaras după ce acesta l-a delegat pe Istvan Kovacs la meciul dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua. 

"Cel care a făcut delegarea lui Istvan Kovacs este un dobitoc. Nu poţi să trimiţi doi unguri să arbitreze la Tîrgu Mureş. Vassaras face delegările acum! El nu are ce să caute aici.

Cluburile au fost păcălite, dar Gino nu este vinovat pentru că preşedinţii au votat să retrogradeze şase. Dar cine i-a pregătit înainte, asta e altceva.

Burleanu şi Gino sînt intangibili, mai ales din punct de vedere politic. Fotbalistic sînt tangibili, dar nu contează", a zis Dragomir la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
spivak
spivak  •  30 Octombrie 2014, 12:21

Sclerozatul ăsta de Dragomir nu vrea să priceapă odată ca ASA nu are unguri în conducere şi în echipă, în afară de Sepsi? Pe cine să ajute ungurul Kovacs, pe Mureşan, N'Doye şi Zicu?

adianghelescu
adianghelescu  •  30 Octombrie 2014, 09:56

mitica stai linistit s-a hotarat pe stina o va arbitra o etapa tudor , o etapa coltesu, o etapa dima samd

romeverest
romeverest  •  30 Octombrie 2014, 00:55

Nea Mitica....nu te mai agita atat de mult cu fotbalul, mai ales ca reprezinti istoria acestui sport in tara asta !! Pastreaza-ti energia pentru dosarele de la DNA unde ai calitatea de invinuit si te afli acum sub control judiciar !! In urma intamplarilor recente ai observat ca se aresteaza pe capete, insa exista si ciripitori care pot scapa de puscarie. Cum mata ai fost in trecut un mare turnator si avand in vedere si varsta pe care o ai, cred ca ar fi bine sa te apuci sa scrii cateva sute de pagini pe la DNA si sa explici clar toate potlogariile pe care atat mata, cat si altii, le-ati facut in ultimii 25 de ani in fotbalul romanesc !! Poate asa iti speli toate pacatele !!! Succes !!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează