FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac dur la jucătorii-problemă de la Dinamo: "Sunt nişte idioţi!"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 23:03

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a vorbit în termeni duri despre jucătorii dinamovişti care au petrecut înaintea meciului de joia trecută cu Aerostar Bacău din Cupa României.

"Nu știu dacă nu e bine ca acești jucători să fie bine de tot criticați, pentru că e incredibil. Scuzați-mă că sunt atât de direct și poate exagerat, dar din punctul meu de vedere sunt niște idioți. Am ajuns în al 14-lea an de antrenorat, așa ceva ceva e inadmisibil.

Eu poate sunt exagerat, am trecut prin multe și sunt cam sătul de astfel de povești. Pentru că, până la urmă, de astfel de povești depind și cariera și situațiile unui grup întreg, jucători și antrenori. Depind și familiile de astfel de comportamente și de aia le văd puțin mai dur", a declarat Răzvan Lucescu, la TV Digi Sport.

Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea şi Valentin Costache au petrecut până spre zori înainte de meciul Aerostar Bacău - Dinamo 0-1 din şaisprezecimile Cupei. Toţi cinci au fost amendaţi de club.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Noiembrie 2017, 10:47

Cand era el la Națională se întâmplau lucruri mult mai grave decat băutura.... si nu a zis nimic, atunci nu mai era "dur" juniorul

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  01 Noiembrie 2017, 10:18

bai "contro" i-ai pe toti langa tine si mutu la nationala ca sunt creatia voastra, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  01 Noiembrie 2017, 10:10

bai "contro" i-ai pe toti langa tine si mutu la nationala ca sunt creatia voastra, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează