FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 1-2

Atac fără precedent la adresa arbitrului din partea oficialilor Stelei » S-a decis şi soarta lui Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 22:53

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a acuzat dur arbitrajul după înfrîngerea roş-albaştrilor de pe teren propriu în faţa Oţelului, scor 1-2

"Cred că nici noi n-am jucat ce trebuia să joace o echipă care vrea campionatul. Nu mi-a fost dat niciodată să văd un asemenea arbitraj. Nu am nici o explicaţie. Acest campionat va fi decis într-o proporţie mare de arbitraj. Am avut două penalty-uri clare, al treilea discutabil. Primul gol al lor a fost dintr-o poziţie de ofsaid. O ruşine de arbitraj!

Şi arbitrul de linie, şi cel de centru sînt la fel de vinovaţi. După meciul cu Astra am atras atenţia că ceva nu e în regulă. Asemenea manieră de arbitraj e intolerabilă şi inexplicabilă. Băieţii noştri trebuie să se motiveze singuri. Ei sînt singurii responsabili de ceea ce se întîmplă.

Costel Gâlcă va duce acest campionat pînă la capăt. E misiunea lui şi trebuie să arate că echipa merită să cîştige campionatul", a spus Argăseală la Look tv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (202)
649891685156188
Catalin Ilascu  •  20 Aprilie 2015, 19:29

Nu mai comentati degeaba ca tot Steaua o sa ia campionatul. Ce s-a intamplat pana acum nu a fost decat faptul ca au jucat visand si acum sunt cu picioarele pe pamant si jucatorii. Sau vazut campioni de la finalul returului si nu au mai jucat nimic. De etapa viitoare vedem o alta Steaua, alti jucatori alta atitudine a lor. Au crezut ca o sa se dea toate echipele la o parte din calea lor ca ei sunt cei mai buni. Nu. S-au inselat si de acum trebuiesc sa lupte si sa joace. Cine intra in teren trebuie sa joace pentru Steaua.

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  20 Aprilie 2015, 16:00
Postat de Biba Canal pe 20 Aprilie 2015, 14:19

Mda cand fura pt voi e ok si e normal daca va fura pe voi vai de mine. A-ti castigat meciuri la masa verder din cauza arbitrilor. Si *** din presa tot o ard aiurea ca trebe retrogradata ASA pt faza cu arbitri dar *** Becali nu trebuia retrogradat pt cazul vazila ? Ca la ASA a dat un fan banii ala nu avea nici o functie la ASA pe cand oameni lu Becalii aveau functii la club. Si daca CraiOlguta nu are voie in UEFA de ce ar avea FCSB ? Daca Justitia ar fi justitie o sa intrati si voi in insolventa probabil ca prejudiciul folosirii marci Steaua de catre *** e destul de mare si + ca nu o sa plateasca ala niciodata banii armatei

Bre nea biba, ai dreptate. Insa...pana la ASA, nu? Pfu...Toti tre' sa între, ma, tu nu înțelegi?

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  20 Aprilie 2015, 15:55

Semnat: cazu' "bricheta" :)

Vezi toate comentariile (202)
Comentează