FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac fără menajamente la adresa lui Nicolae Dică! Fernando Boldrin îl apără pe Alibec și nu-l uită nici pe Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 12:06

Fernando Boldrin îl atacă pe Nicolae Dică, pe care îl consideră principalul responsabil pentru forma slabă pe care o traversează Denis Alibec și William de Amorim. 

"De Amorim, de când a ajuns în România, mereu a fost printre cei mai buni atacanţi de acolo. După ce a ajuns la Steaua a avut probleme, şi nu doar el.

Acum văd că şi Alibec are probleme acolo. Nu ştiu dacă e problema lor sau a conducerii tehnice că nu ştie să-i folosească. Eu vreau să vină aici, unde avem antrenor care ştie să lucreze cu jucători de calitatea lor.

Nu ştiu ce se întâmplă la Steaua. De ce patronul începe să critice şi când se câştigă meciurile. Dar asta e filosofia lui. Dacă el crede că e bine aşa, va rămâne la fel", a spus Fernando Boldrin TV Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  14 Octombrie 2017, 20:39

corect, sumudica stie sa lucreze cu jucatorii fosti la astra... :))))))) de aceea boldrin si sapunaru fac tusa la o echipa de mana a doua din turcia!

cneius
cneius  •  14 Octombrie 2017, 16:31

Citez: "Nu ştiu dacă e problema lor sau a conducerii tehnice...", "Nu ştiu ce se întâmplă la Steaua" ! Unde este atacul fara menajamente *** ??? M-am saturat de titlurile voastre de doi bani !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100466354012178
Joachim Makay  •  14 Octombrie 2017, 14:59
Postat de samertx pe 14 Octombrie 2017, 14:21

Până la meciul cu noi va mai schimba antrenorul vreo două echipe. La cerere! :))

Ba sa va intre bine-n cap . Jucatorii nu sunt vinovati . DICA NU E ANTRENOR !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează