FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac fără menajamente la adresa lui Reghecampf: "Cum poți să faci asta când tu ești un sclav?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 18:37

Tudorel Stoica a lansat încă un atac dur la adresa celor de la FCSB, luându-l peste picior pe Laurențiu Reghecampf pentru relația pe care a avut-o cu Gigi Becali pe perioada petrecută la FCSB. 

"Eu dacă aș fi fost în locul lui Reghecampf sau dacă aș fi vreodată antrenor la FCSB, ceea ce nu se va întâmpla, nici n-aș veni la conferința de presă. Când stăpânul spune că el e stăpân, înseamnă că ceilalți sunt sclavi pe acolo.

Cum poți tu să vii la televizor când tu ești un sclav acolo? Ei n-au nevoie de antrenor, n-au nevoie de nimic, pentru că stăpânul hotărăște, stăpânul face, stăpânul drege", a declarat Tudorel Stoica, la TV Dolce Sport.

Legendarul jucător al Stelei din anii '80 a ironizat și intenția celor de la FCSB de a merge la TAS pentru a contesta titlul cucerit de Viitorul. 

"Eu mă bucur că a ieșit acest scandal, că stăpânul FCSB-ului vrea să facă dreptate doar când e dreptatea e de partea lui. Așa se întâmplă în România, pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.

Poate că acum Gică (n.r. Hagi) și-a dat seama pe cine a ajutat și poate acum iese să-i spună finului lui că a furat Steaua. Poate ca în felul ăsta se face dreptate, la cât vrea el să se facă dreptate. Iar Gică știe foarte bine. Ar fi bine să iasă și el să spună despre toate lucrurile astea, toata lumea va afla exact despre ce e vorba.

Jucătorii zic că Steaua a câștigat campionatul, conducătorii că Steaua a câștigat campionatul și Steaua de fapt nu există pentru campionatul României" a mai spus Tudorel Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (120)
1532000830163554
Hai Hui  •  17 Mai 2017, 07:44

Pai Tudorica tata a furat Steaua sau nu a apucat ptr ca nu exista in camp Romaniei?! Te cam contrazici.

adrians0923
adrians0923  •  16 Mai 2017, 12:12

Din nefericire si Tudorel intra in categoria celor care imbatrinesc urit.Stiam ca la el inteligenta nu este punctul forte dar nu il banuiam de atita rautate.Tudorel uita ca in perioada comunista era si el un sclav,dar al sistemului,un personaj care lua pozitie de drepti in fata lui Ilie Ceausescu sau a generalilor care conduceau clubul.Tudorele si atunci era le fel ca acum, singura diferenta este ca voi erati *** unor generali *** iar acum jucatorii sint *** unui patron bogat dar tot semianalfabet .Interesant ca tu si Becali aveti ceva in comun - cind deschdeti gura,in majoritatea cazurilor deveniti penibili.Pacat,ati fi facut o echipa buna !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  16 Mai 2017, 09:21

Reghe n-a fost 'pres', a fost baiatul 'mamitei', om fara vointa si cu probleme destul de mari in a transforma intentia in actiune. Va aduceti aminte cum explica infrangerea FCSB-ului atunci cand pierdea un meci? Nici o trimitere la sine, totul se raporta la greselile si incapacitatea jucatorilor.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează