FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA VS NAȚIONALA

Atac fără precedent al lui Duckadam la adresa lui Iordănescu: "Nu mai pot face diferența între el și Talpan"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 18:49

Helmuth Duckadam nu l-a menajat în nici un fel pe Anghel Iordănescu, despre care crede că se află într-o legătură foarte strînsă cu Florin Talpan, juristul celor de la MApN. 

"Nu mai pot face diferență între domnul Talpan, care a cerut retrogradarea Stelei, și Anghel Iordănescu, cel care a cerut suspendarea clubului!

Din păcate, de patru ani și ceva, nu l-am auzit pe domnul Iordănescu să aibă o atitudine fermă pentru ca Steaua să se întoarcă în Ghencea, deci mă întreb ce se află în spatele acestor declarații, pentru că mi se pare curios", a tunat Duckadam la adresa selecționerului la DigiSport.

Duckadam consideră că nu e posibil ca un selecționer să ceară suspendarea unei echipe de club: "Trebuia să facă acest lucru prin președintele FRF, nu să iasă public. În momentul în care o cere și niciodată în mai mult de patru ani nu a făcut nici un comentariu favorabil și nici n-a intervenit unde se știa că se poate interveni, înseamnă că ceva nu e clar. Mai ales că el se dă stelist".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
194362334230310
Robert Damian  •  28 Ianuarie 2016, 11:02

Devine din ce in ce mai clar,ca GHENERALUL DE CARTON,ICONILA,FACE PARTE DIN CONJURATIA ORDINARA CONTRA STELEI !!!Sper sa se trezeasca la realitate Peluza Sud Si Peluza Nord,ceilalti din galeria Stelei,si sa VADA ADEVARUL !!!Oprea,Boroi(alt CARTON!!)Talpici Iordanescu si cu siguranta mai sant,incearca pe toate caile OCULTE chiar,sa se erijeze in adevaratii patroni ai STELEI,si chiar in salvatorii ei!!!DAR DE CE AU TACUT ATATIA ANI?????????Cat de fraier ar fi fost Becali,ala nu cumpara pe Avantu Crevedia deghizata ca la carnaval in STEAUA BUCURESTI !!!Sant multe la mijloc,dar e clar ca CSA-ULUI ,Oprea si cativa ghenerali si politruci,a inceput sa-i deranjeze Becali rau de tot!!Si-au pus-o de un PUCI,prostind romanii si milioanele de suporteri stelisti!!Au toate parghiile si cunostintele din trecut(MIZERABILE!!)spre a crea confuzie si capcane!!!Pacat de ICONARUL care,odata,a fost un f.bun fotbalist!!Parintele Argatu,cred ca i-o fi spus ca e pacat sa musti mana care te-a hranit,da lui Iconila,I-A INTRAT PE-O URECHE SI I-A IESIT PE-AMANDOUA!!!D-zeu nu doarme,vezi ca Oprea,se pregateste de DNA,iar adevaratii stelisti incep sa priceapa ce se intampla***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  28 Ianuarie 2016, 08:35

ma , voi nu prcepeti ca G. Oprea l-a IMPUS pe tata Puiul pe acolo iar asta s-a nimerit a fi si o solutie optima(ieftina) pentru incapabili aia din FRF care vad ca se apropie alegerile si ei singurul lucru de care se pot agata este o amarata de calificare obtinuta gafaind intr-o grupa in care s-au nimerit cele mai slabe (ca si forma sportiva) echipe din Europa la acest moment. Burleanu si gasca lui sunt penibili ( M Sandu era golan dar astia sunt jenanti) Sa vezi cand s-or deconta facturile numite Mititelu , Prunea , Masita si altele . Numai bugetul negru al SRI -ului ii mai salveaza de faliment

194362334230310
Robert Damian  •  28 Ianuarie 2016, 02:37
Postat de europaaa pe 28 Ianuarie 2016, 00:44

*** a venit regheblat si ati prins glas?? *** stati linistiti, mi-e scarba de fcsb

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează