FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Atac fără precedent! Fostul căpitan al lui Marica îl acuză: "Nu intra la Steaua și crea probleme"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 10:27

Fostul căpitan al Stelei, Fernando Varela, a vorbit despre principalele probleme cu care s-a confruntat echipa în cel de-al doilea mandat al lui Reghecampf pe banca roș-albaștrilor.

"În al doilea mandat eram deja campioni, nu ne mai trebuia să alergăm ca nebunii. Jucătorii se gândesc că sunt mai mari, au nasul pe sus cum se spune. De asta nu am fost mai puternici la a doua venire a lui Reghecampf.

Când a venit Reghe a doua oară, au venit jucători cu orgoliu foarte mare şi care dacă stăteau pe bancă îţi creează probleme. Jucători cu CV foarte mare, gen Marica, Gebhart, dacă nu intră creează probleme. Că eu trebuie să joc, trebuie să intru, şi asta face ca grupul să nu meargă bine. Cred că asta a fost cea mai mare problemă", a spus Varela pentru ProSport.

Actualul fundaș al lui PAOK a vorbit și despre mandatul lui Costel Gâlcă și susține că în acea perioadă au existat probleme de comunicare la echipă.

"Cu Gâlcă a fost problema asta de vorbire. Vorbea puţin. E un antrenor foarte bun, dar discuta foarte puţin cu jucătorii", a dezvăluit fotbalistul de 29 de ani.

117 meciuria jucat Varela în tricoul Stelei, în perioada 2013-2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
chromophobia
chromophobia  •  07 Martie 2017, 15:45

Varela,cel mai bun strain din toata istoria Stelei si printre cei mai buni fundasi din istoria Stelei

corectu
corectu  •  07 Martie 2017, 15:25

Campionatul a fost pierdut de Coltescu prin acel arbitraj pro Astra in meciul cu Steaua cand s-au anulat 3 goluri Stelei,perfect valabile.Si asa a luat Sumudica campionatul.

corectu
corectu  •  07 Martie 2017, 15:23

Campionatul a fost pierdut de Coltescu prin acel arbitraj pro Astra in meciul cu Steaua cand s-au anulat 3 goluri Stelei,perfect valabile.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează