FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Atac fără precedent la adresa unui fost antrenor al FCSB-ului: "Un mincinos și un pervers! E zero!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 15:53

Valeriu Lupu nu s-a lăsat și i-a răspuns lui Ilie Stan după unele declarații ale fostului tehnician al FCSB-ului. Fotbalistul celor de la Metalul Reșița îl desființează pe Ilie Stan. 

" Ilie Stan este un mincinos! A spus unele lucruri despre mine care m-au deranjat. Este adevărat că Gigi Becali m-a băgat în meciul cu Tg. Mureș ca titular. Ilie Stan a declarat că a doua zi și-a dat demisia. Nu este adevărat. A fost dat afară de domnul Becali, după meciul cu Mediaș.

Ilie Stan teoretic era antrenor principal, practic nu. Edi Iordănescu făcea antrenamentele la Steaua și ședințele, pentru ca Ilie Stan mai mult se bâlbâia decât să vorbească.

Tot respectul pentru el ca fotbalist, dar ca antrenor e zero! E un antrenor pervers! El să-și vadă de treaba lui și sa nu mai vorbeasca de mine", a declarat Lupu pentru TV Dolce Sport.

CE ZISESE ILIE STAN:

"Când mi-a impus pe cineva în echipă, am și plecat. Am avut discuții și mi-a zis: 'Joci așa!'. Am jucat așa și am pierdut. Am băgat echipa pe care și-a dorit-o el. La meciul cu Tg. Mureș, nu-l uit toată viața mea.

N-aveam nimic cu niciun jucător, mi-era drag Lupu (n.r. Valeriu Lupu). Dar i-am spus lui Gigi: "Lupu nu va juca nici la divizia B". Și-l cunoșteam de copil.

M-am simțit prost în fața jucătorilor. Cu o zi înaintea meciului am pregătit tactic echipa într-un fel și apoi a trebuit să schimb. A fost un moment penibil", spusese Ilie Stan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andy_2008
andy_2008  •  20 Mai 2017, 17:17

Ilie Stan egal ZERO!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close