FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac incredibil la adresa lui Dinamo: ”M-au adus să mă ţină pe bară un an?! Am făcut greşeala vieţii cînd am venit” :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 14:29

A fost lansat de Dinamo în fotbalul mare, însă acum atacă în termeni duri formaţia din ”Ştefan cel Mare”. Nicolae Mitea, ajuns la 29 de ani, aruncă vina pe ”cîini” pentru declinul carierei sale.
Din 2008, de cînd a plecat de la Ajax, Nicolae Mitea a mai evoluat doar în 14 partide oficiale pentru Dinamo şi Petrolul. A mai încercat să revină la Chiajna, însă uşile i-au fost închise rapid. Acum, fosta mare speranţă a fotbalului românesc se chinuie să revină pe teren. ”Trimit CV-uri pe la oameni de fotbal, inclusiv în ţările arabe, dar deocamdată nimic”, se plînge Nicky.

”Am făcut greşeala vieţii cînd m-am întors”
”Mă antrenez, dar singur îmi e greu. La 29 de ani, dacă nu ai un sprijin din partea cuiva care să te pună pe picioare, e dificil. M-am întors în ţară şi am făcut greşeala vieţii. M-au adus la Dinamo să mă ţină pe bară un an de zile?! Să mă bage 3 meciuri? E cea mai mare ruşine pe care am păţit-o în viaţa mea.

Mă pui să reziliez contractul cu Ajax, eram în ultimul an şi aveam 700.000 de euro, ca să vin la Dinamo, pe un salariu mult mai mic, dar n-am comentat nimic fiindcă doream să joc. Cum să mai ai încredere în cineva? Trebuia să aleg cu mintea, nu cu sufletul. Dacă nu veneam în ţară şi acum eram numărul unu”, a explicat Mitea, conform Click.

A refuzat-o pe Lazio
În 2008, cînd şi-a reziliat contractul cu Ajax, Mitea a avut o ofertă concretă de la Lazio, unde ar fi urmat să joace alături de Ştefan Radu, fostul său coleg de la Dinamo. Mijlocaşul a ales să revină însă în ”Ştefan cel Mare”. După ce a rupt contractul cu ”cîinii” în 2009, Mitea a stat pe bară doi ani. În acea perioadă a făcut o declaraţie memorabilă după ce refuzase cîteva oferte din cauza salariului mic: "Pentru 100.000 de euro nici nu mă dau jos din pat. Chiar aşa de rău am ajuns?".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:35
Postat de rizocel pe 14 Septembrie 2014, 13:48

a umblat cu tonciu,asta spune totul despre el

rizocele..... mai apara Moti ??..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:34
Postat de nicse pe 14 Septembrie 2014, 15:12

Un penibil...Toti sunt de vina ca s-a ratat...toti, in afara de el...

just !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:34
Postat de mihai231 pe 13 Septembrie 2014, 20:55

oky...multiumesc.o sa vb.Acum trebuie sa plec pentru ca am o treaba urgenta de facut....multumesc mult inca o data....

..))

Vezi toate comentariile (91)
Comentează