FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Atac la adresa lui Hagi, după transferul lui Florinel Coman la FCSB: "Nu-l interesează performanța! E mare minune dacă scapă de retrogradare"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 17:26

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat strategia lui Gheorghe Hagi de a vinde fotbaliști și este de părere că succesul din sezonul trecut a fost doar o întâmplare.

"Pe el nu-l interesează performanța. Anul trecut a fost o întâmplare că a luat titlul! O dată la o sută de ani se poate ca Viitorul să ia titlul! Așa ceva n-o să se mai întâmple, o să vedeți! Acum nu mai are 6 jucători din sezonul trecut. Săracul, dacă scapă de retrogradare, e mare minune!

A luat niște bătrâni care nu pot să tragă la jug cum trebuie. Dacă nici nu aleargă... Iar puștii de-i mai are, dacă le dai buletinul în mână, nici nu știu cum îi cheamă", a afirmat Dumitru Dragomir, după ce Hagi l-a vândut la FCSB și pe Florinel Coman (19 ani).

Tot de la Viitorul, Becali i-a cumpărat în această perioadă de mercato pe Romario Benzar (25 de ani) și Dragoș Nedelcu (20 de ani). Pe de altă parte, Hagi i-a adus în această vară la club pe Eric de Oliveira (31 de ani), Ovidiu Herea (32 de ani), Marius Constantin (32 de ani) și pe Andrei Dumitraș (29 de ani).

5 puncte
are campioana Viitorul după primele 7 etape, ocupând abia poziția a 11-a în Liga 1

Citește și:

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
860792057352229
George Jianu  •  22 August 2017, 16:06

Sanatate multa si incredere in ce faceti Domnule Hagi ,NU bagati in seama carcoteriile si cunoscatorii in ale fotbaluluii ! Ati facut mult in fotbal ,sper sa mai aveti puterea sa faceti !

whiteredarad
whiteredarad  •  22 August 2017, 10:51

Dumitru Dragomir, din ipostaza sa de pensionar,ale carui pareri, despre fotbal, nu mai intereseaza pe nimeni, poate spune orice. Gica Hagi are de tinut o Academie, echipa in C si alta in prima liga. Toate astea cer bani. Desigur ca sa nu ajunga la fundul sacului Hagi vinde tineri. A facut asta mereu.Nu-l intereseaza, acum, sa ma ia titlul,asta se intampla rar, insa nu cred ca va retrograda. Asa ca D Dragomir sa isi vada de procesele lui si sa nu socoteasca afacerile altuia.

nxss
nxss  •  22 August 2017, 01:20
Postat de montgomerry pe 21 August 2017, 20:46

Pana acum am avut dubii,ca Gigi are vreun amestec la Viitorul,credeam ca e doar o relatie oarecare intre ei,acum m-am convins. Pentru Hagi a sosit nota de plata. A luat titlul cedat deliberat de cioban (treaba cu TASUL,praf in ochi)si acum deconteaza.As vrea sa vad pe hartie, sumele vehiculate pentru transferul celor trei jucatori.Dar asta nu se va intampla,doar e secret!?!.Peste ani,urmasii nostri vor afla adevarul si se vor cruci la cat de malefici pot fi unii oameni.

tu-i acuzi pe amandoi Becali si Hagi de planificare :). Daca la Hagi mai exista o sansa sa aiba un plan pt clubul sau, la Becali putine sanse sa fie corect ce zici tu. Tu vorbesti de teoria conspiratiei pusa la cale de nea Tulpina cu Nea Gica. Nu crezi ca ceri cam mult de la ei ? Iar 2mEuro pt un transfer in campionatul nostru E IMENS.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează